Ψήφισμα του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας, για την εκδημία του Στυλιανού Εμμανουήλ Κοττάκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας, μόλις πληροφορήθηκε την αναγγελία της εκδημίας του Στυλιανού Εμμανουήλ Κοττάκη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρία σήμερα 18/3/2020 και ώρα 9,00 π.μ, στα Γραφεία του Σωματείου.

Ο Στυλιανός Κοττάκης γόνος πολυμελούς οικογένειας, από τα νεανικά του χρόνια, ξεκίνησε τον αγώνα της ζωής, εργαζόμενος στις οικοδομές  αρχικά στην Αθήνα και έμπειρος πιά οικοδόμος εργάστηκε στην Αίγινα, ως εργολάβος οικοδομών.

Ασχολήθηκε από νωρίς με το εργατικό κίνημα και υπήρξε πρωτεργάτης του. Διετέλεσε Πρόεδρος επί σειρά ετών του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας. Παρέλαβε ένα Σωματείο σε αδράνεια με λίγα μέλη και κατόρθωσε με την πλούσια συνδικαλιστική δραστηριότητα, που ανέπτυξε, να εκμεταλλευτεί όλες τις παροχές, που προσέφερε η Πολιτεία και η Εργατική Εστία, όπως των εκδρομών, του ιαματικού τουρισμού  και στις μέρες του το Σωματείο να αριθμεί περί τα τετρακόσια μέλη.

Υπήρξε ενεργός πολίτης της κοινωνίας του Νησιού μας και καλός οικογενειάρχης. Παντρεύτηκε την ευγενική Αιγινήτισσα Αναστασία Γιαννούλη και απέκτησε δύο αγόρια, τα οποία με στερήσεις σπούδασε στη νομική σχολή  του Πανεπιστημίου Θράκης. Τον Μανώλη, έγκριτο δημοσιογράφο και τον Δημήτρη.

Προς τούτο το Διοικητικό Συμβούλιο απεφάσισε με την 84/18.3.2020 πράξη του όπως:

α. Παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία
β. Καταθέσει το ποσό των διακοσίων euro,(200.οο) αντί στεφάνου στο  Νοσοκομείο Αίγινας.
γ. Εκφράσει τα συλληπτήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αίγινα 18/3/2020
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png