Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για τον κορονοϊό.

Δελτίο Τύπου. Κορονοϊός.
Αγαπητοί συμπολίτες,
Ας δούμε κατάματα την πραγματικότητα των επόμενων μηνών.
Είμαστε στην αρχή μιας μακροχρόνιας κρίσης, την οποία θα βιώσουμε όλες και όλοι με ιδιαίτερα περίπλοκους και δύσκολους τρόπους. Δεν είμαστε μόνον στην αρχή μιας επιδημίας, αλλά στην αρχή μιας κοινωνικής και οικονομικής κρίσης οι επιπτώσεις της οποίας θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ακόμη και αυτήν καθαυτή την επιδημία σε λίγους μήνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, από την πρώτη στιγμή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, τοποθετήθηκε με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για την υγειονομική θωράκιση της χώρας, για τους εργαζόμενους, την αγορά εργασίας, την οικονομία, τις επιχειρήσεις και όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Είναι σημαντικό ότι ένα τμήμα των προτάσεων αυτών υιοθετείται σταδιακά από την κυβέρνηση, παρά τις επικοινωνιακές κορώνες, τις παλινωδίες, τις αβλεψίες  και τις ατολμίες που οφείλονται αποκλειστικά στις ιδεολογικές εμμονές της κυβερνώσας παράταξης.

Φίλες και φίλοι,

Πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί στην τήρηση των οδηγιών των επιστημόνων, του Υπουργείου και του ΕΟΔΥ και να τηρούμε όλοι όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας, με αλληλεγγύη και σεβασμό απέναντι στους άλλους, συγγενείς φίλους αλλά και προς όσους δεν μπορούν να «μείνουν στο σπίτι», όπως είναι  οι εργαζόμενοι στις μονάδες υγείας, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και όποιοι άλλοι δουλεύουν για να μπορούμε εμείς να «μείνουμε σπίτι».

Από την πλευρά μας, στηρίζουμε την προσπάθεια για την προστασία των συμπολιτών μας και τα μέλη της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας είναι εδώ για να βοηθήσουν.

Φίλες και φίλοι,
Ποτέ την Κυριακή στα σουπερμάρκετ! Ας αξιοποιήσουμε καλύτερα τον χρόνο μας αυτή τη μέρα με άλλες δραστηριότητες, ας κάνουμε τα ψώνια μας τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Ας μην συμβάλουμε με την παρουσία μας στη γενίκευση της απλήρωτης υπερεργασίας και στην παραπέρα επιβάρυνση των συνθηκών απασχόλησης ανθρώπων, που ήδη εργάζονται με εξαντλητικούς ρυθμούς.   

Με εκτίμηση
Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png