Επαναλειτουργεί από σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου το συσσίτιο του Λεουσείου Ιδρύματος.

Δελτίο Τύπου.
Ανακοινώνεται ότι το συσσίτιο που παρείχε το Λεούσειο Ιδρυμα, ανέστειλε προσωρινά την δραστηριότητά του από την Δευτέρα 23 Μαρτίου. Ο μοναδικός λόγος αυτής της διακοπής ήταν ο φόβος από την εύκολη μετάδοση του Κορονοϊού. Η αναγκαστική συνύπαρξη αρκετών εθελοντών τόσο στους χώρους της κουζίνας όσο και κατά τη διανομή έκανε την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη και αύξανε την επικινδυνότητα μετάδοσής του.
Επίσης οφείλουμε να αναφέρουμε ότι πολλοί από τους εθελοντές μας ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και ως εκ τούτου η Διεύθυνση του Ιδρύματος όφειλε με υπευθυνότητα να μεριμνήσει πρωτίστως για την προστασία της υγείας τόσο των εθελοντών όσο και των σιτιζομένων από την τυχόν μετάδοση του ιού.
Δηλώνουμε σαφέστατα ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμμία απολύτως υποψία για κρούσμα μεταξύ των εθελοντών πολύ δε περισσότερο κανένα απολύτως διαπιστωμένο εργαστηριακά κρούσμα.
Η επιλογή της διακοπής του συσσιτίου ήταν καθαρά μια επιλογή πρόληψης.
Από σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου το συσσίτιο επαναλειτουργεί με τη βοήθεια του Δήμου Αίγινας και παρασκευάζονται ημερήσια γεύματα στους χώρους και με υλικά του Ιδρύματος. Ο Δήμος ανέλαβε και την διανομή με την κατά αρχήν συμπαράσταση εθελοντών που γνωρίζουν τις διευθύνσεις των συνανθρώπων μας.
Οφείλουμε αυτές τις δύσκολες ώρες να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και οφείλουμε να αποδεχόμαστε και να εφαρμόζουμε τις οδηγίες των ειδικών με την ευχή ο Θεός να μας απαλλάξει γρήγορα από αυτόν τον πειρασμό.
Εκ της Διευθύνσεως του Ιδρύματος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png