Ο Φίλιππος Τζίτζης για την πρόταση της παράταξής του στην μείωση των δημοτικών τελών.

"Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". Δελτίο Τύπου.
Ως δημοτική παράταξη είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους εισακούστηκε η πρόταση μας για μείωση των δημοτικών τελών. Χθες στο δημοτικό συμβούλιο 7 Απριλίου 2020 στο θέμα που αφορά την μείωση των δημοτικών  τελων, κοινόχρηστων χώρων, ψηφίστηκε ομόφωνα. Μαζί με την πρόταση της δοιήκησης οι οποίες άλλες προτάσεις όλου του δημοτικού συμβουλίου για επιπλέον μείωση τελών θα συζητηθούν μετά το τέλος Μαίου 2020.

Ό,τι αφορά τα σχολεία , επειδή το ταμειακό υπόλοιπο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (αφορά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά) είναι πάνω από 50.000 ευρώ προτείνουμε την αγορά 100 - 200  tablet  από την πρωτοβαθμια  σχολική επιτροπή. Τα tablet να  δοθούν σε κάποιους  μαθητές των δημοτικών που έχουν πραγματική ανάγκη. Η κατανομή να γίνει σύμφωνα με το μαθητικό δυναμικό του κάθε σχολείου και με ευθύνη των διευθυντών των σχολείων. Η πρότασή μας υιοθευτήκε και από μέλη της δοιήκησης και από μέλη της αντιπολίτευσης,.

Είμαστε παρόντες για αυτή τη δύσκολη΄και πρωτόγνωρη συγκυρία με προτάσεις , γιατί πιο πολλά είναι αυτά που μας ενώνουν.

Φίλιππος Τζίτζης,
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας"
Δημοτικός σύμβουλος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png