ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου για την αποστολή ιατρικών μασκών, χειρουργικών γαντιών και αντισηπτικών από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η πανδημία του Covid-19 κορωνοϊού δημιουργεί πρωτοφανή δεδομένα για όλους. Την ώρα που οι περισσότεροι μένουμε σπίτι για προστασία , υπάρχουν συνάνθρωποί μας που σε καθημερινή βάση αγωνίζονται για την ασφάλεια, την υγεία και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Οι ανάγκες μέσων προστασίας από τον κορωνοϊό είναι αυξημένες και διαρκείς. Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας για άμεση αποστολή υλικού. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης ευχαριστεί τον Περιφεριάρχη Αττικής κο Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφεριάχη Νήσων κα Βάσω  Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για την αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού καθώς και ιατρικών μασκών, χειρουργικών γαντιών και φιαλών με αντισηπτικό υγρό, που χορηγήθηκε χθές , μέσω του Δήμου, στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού, στο Κέντρο Υγείας αλλά και σε Μονές και Ιδρύματα. Μένουμε σπίτι - βγαίνουμε νικητές

Ο Πρόεδρος Τα Μέλη του Δ.Σ.   Ο Γενικός Γραμματέας
Καραγιάννης Δημήτριος             Κασιμάκης Παναγιώτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png