Ευχές και ευχαριστίες από το Λεούσειο Ίδρυμα και την Επιτροπή Συσσιτίου του Λεουσείου Ιδρύματος.

Δελτίο Τύπου.
Ευχόμαστε από την καρδιά μας, προς όλους τους αδελφούς μας που μένουν ή έφθασαν στην Αίγινα για να περάσουν ανθρώπινα το Πάσχα, καλή και ευλογημένη Ανάσταση.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δοκιμασία και να συναντηθούμε και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς τις ανασφάλειες και τους φόβους που μας αναγκάζουν να έχουμε. Ας διαλαλούμε από απόψε προς όλους, με όποιο τρόπο μπορούμε το «Χριστός Ανέστη». Είναι ο μοναδικός χαιρετισμός που μπορεί να γεμίσει την ψυχή μας από το υποχρεωτικό κενό που μας επιβάλουν. 

Οφείλουμε ωστόσο να είμαστε πάντα σε εγρήγορση για αυτά που ενδεχομένως σχεδιάζουν χωρίς τη βούλησή μας, για εμάς και την ελευθερία μας.

Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Μ. Σάββατο η Περιφέρεια Αττικής ανέλαβε να στέλνει καθημερινά τις απαραίτητες μερίδες φαγητού και ο Δήμος Αίγινας αναλαμβάνει την διανομή τους.
Κατά συνέπεια δεν θα λειτουργεί για το προσεχές διάστημα η κουζίνα του Λεουσείου.

Σας ενημερώνουμε ότι τα τρόφιμα που προσφέρατε για τις ημέρες αυτές καθώς και τα υπόλοιπα τρόφιμα της αποθήκης μας θα διανεμηθούν το προσεχές διάστημα σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και συνεργάτες μας καθώς και όλους τους δωρητές για την προσφορά τους. Ευχόμαστε ο Θεός να τους χαρίζει πλούσια τα αγαθά του και κυρίως σωματική και ψυχική υγεία.

Καλή Ανάσταση.
π. Νικόλαος Σαββόπουλος και η Επιτροπή συσσιτίου του Λεουσείου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png