Μεταφορικό Ισοδύναμο και καύσιμα. Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων.

Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Δελτίο Τύπου.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων κ. Γιώργο Ασμάτογλου και τον Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Μακρυβέλιο.
Οι εκπρόσωποι του κλάδου παρουσίασαν αναλυτικά τις παθογένειες του συστήματος της πιλοτικής εφαρμογής του Μεταφορικού Ισοδυνάμου στον κρίσιμο τομέα των καυσίμων.
Ο κ. Πλακιωτάκης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για την οριστική λήξη του Μεταφορικού Ισοδυνάμου στα καύσιμα στις 31/7/2020 και τόνισε ότι για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας είναι καθοριστική η συνεισφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, ώστε να απεμπλακούν από το μέτρο οι πρατηριούχοι και να δοθεί η στήριξη απευθείας στον καταναλωτή νησιώτη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, επίσης, και τα ζητήματα βιωσιμότητας του κλάδου και η ανάγκη ολοκληρωμένης παρέμβασης για τη διατήρηση της απασχόλησης στις επιχειρήσεις, ιδίως των νησιωτικών περιοχών, και της πορείας τους την επόμενη μέρα της πανδημίας του COVID-19.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png