CLLD/LEADER  2014 – 2020. Συνολικά 325.700 ευρώ ο προϋπολογισμός των προτάσεων για τον Δήμο Αίγινας.

Δίκτυο Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής. Δελτίο Τύπου.
Υπεγράφησαν οι 19 συμβάσεις έργων της 1ης Πρόσκλησης δημοσίων παρεμβάσεων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020: «Πολιτισμός & Περιβάλλον “ΕΝ ΠΛΩ”»
                                                                                 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) και Δήμαρχος Κυθήρων -  Αντικυθήρων, κος Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ολοκλήρωσε την υπογραφή των 19 συμβάσεων χρηματοδότησης, των Δήμων και συλλογικών φορέων με το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης δημοσίων παρεμβάσεων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER  2014 – 2020: «Πολιτισμός & Περιβάλλον “ΕΝ ΠΛΩ”».    
Η 1η Πρόσκληση δημοσίων παρεμβάσεων του τοπικού προγράμματος αφορά στην υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής, που περιλαμβάνει τα Νησιά του Αργοσαρωνικού, την Τροιζηνία – Μέθανα και τα Κύθηρα και Αντικύθηρα.  
Εγκρίθηκαν, μετά από αντικειμενική αξιολόγηση των αρμοδίων αρχών, συνολικά είκοσι πέντε (25) προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού και Δημόσιας Δαπάνης ύψους 2.353.884,24€.
Τα έργα αφορούν σε υποδομές στους Δήμους και σε υποστήριξη εκδηλώσεων και συλλογικών φορέων για την ανάδειξη στοιχείων του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος της περιοχής του Δικτύου Νήσων Αττικής.
Στο εξής οι Δήμοι και οι σύλλογοι, μπορούν να ξεκινήσουν την υλοποίηση των έργων τους. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας επιλεξιμότητας δαπανών, δηλαδή της ολοκλήρωσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των προτεινόμενων πράξεων, ορίζεται η 30 Ιουνίου 2023. Για περιπτώσεις που αφορούν σε επαναλαμβανόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία η 31 Οκτωβρίου 2023.
Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά οι δικαιούχοι φορείς και τα έργα που θα διαχειριστούν:
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png