Βεβαιώθηκε πλήθος τροχονομικών παραβάσεων, σε κοινή επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμεναρχείου Αίγινας.


Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα και λαμβάνοντας υπόψη την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη κατά της νόσου COVID-19, τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας επαύξησαν τους τροχονομικούς ελέγχους στο νησί στο πλαίσιο της καταπολέμησης εκνόμων ενεργειών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Προκειμένου η δράση αυτή να αποδώσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, το Σάββατο 23/05/2020 τις μεταμεσονύκτιες ώρες έλαβε χώρα κοινή αστυνομική επιχείρηση στελεχών Αστυνομικού Τμήματος και Λιμεναρχείου Αίγινας, στα πλαίσια της άριστης και αγαστής συνεργασίας των δύο Υπηρεσιών, εντός του λιμένα Αίγινας πραγματοποιώντας τροχονομικούς ελέγχους σε πληθώρα παρευρισκόμενων ατόμων και
οχημάτων, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχοι έλεγχοι και σε άλλα σημεία του νησιού. Επισημαίνεται ότι τόσο από το Λιμεναρχείο Αίγινας όσο και από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας βεβαιώθηκε πλήθος παραβάσεων.

Εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου και της αναμενόμενης προσέλευσης ατόμων στο νησί, το Α.Τ. Αίγινας θα εντείνει τους τροχονομικούς ελέγχους ενώ σε συνεργασία με το Λ/Χ Αίγινας θα πραγματοποιούνται ολοένα και περισσότερες αστυνομικές δράσεις από κοινού προκειμένου να εγείρεται η υπευθυνότητα στους δρόμους και να επιτυγχάνεται η ασφάλεια των πολιτών. "Η οδήγηση απαιτεί υπευθυνότητα και οι δρόμοι προσοχή".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png