Αναφορά του βουλευτή κ. Θοδωρή Δρίτσα για την υποβάθμιση και υποστελέχωση του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Δελτίο Τύπου.
Ο Βουλευτής Α' Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας καταθέτει αναφορά την αρ. πρωτ. 1/24-6-2020 επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Αιγίνης, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γονείς και μαθητές / μαθήτριες, λόγω της αδικαιολόγητης υποβάθμισης του σχολείου που έχει ως αποτέλεσμα και την υποστελέχωσή του. Η πρόσφατη απομάκρυνση μίας ακόμη δασκάλας από το δημοτικό σχολείο Βαθέος Αιγίνης, αυξάνει την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής για την περαιτέρω αποδυνάμωση της σχολικής μονάδας.​

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς

Αναφορά
Για την κ. Υπουργό Παιδείας

Θέμα: Υποβάθμιση και υποστελέχωση του Δημοτικού  Σχολείου Βαθέος Αιγίνης

Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας καταθέτει αναφορά την αρ. πρωτ. 1/24-6-2020  επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Αιγίνης, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γονείς και μαθητές / μαθήτριες, λόγω της αδικαιολόγητης  υποβάθμισης του σχολείου που έχει ως αποτέλεσμα  και την υποστελέχωσή του.
Η πρόσφατη απομάκρυνση μίας ακόμη δασκάλας από το δημοτικό σχολείο Βαθέος  Αιγίνης, αυξάνει την ανησυχία των κατοίκων  της περιοχής για την περαιτέρω αποδυνάμωση της σχολικής μονάδας.
Επισυνάπτεται η αναφερόμενη επιστολή.

Αθήνα 24-6-20

Ο καταθέτων Βουλευτής
Θοδωρής Δρίτσας

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png