Το LaLiBay Resort & Spa ανοίγει τις πόρτες του στις 24 Ιουλίου. 5άστερη φιλοξενία στα χρώματα του Αιγινήτικου ηλιοβασιλέματος.


LaLiBay Resort & Spa. Δελτίο Τύπου.
Μια ανάσα από την Αθήνα, το LaLiBay Resort & Spa ανοίγει τις πόρτες του στις 24 Ιουλίου για να καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Χτισμένο σε μια καταπράσινη περιοχή στην Αιγινήτισσα, απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το λιμάνι και τη χώρα του νησιού και 3 χιλιόμετρα από τον παραδοσιακό και γραφικό οικισμό της Πέρδικας.
Το LaLibay Resort & Spa υπόσχεται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθώς οι επισκέπτες θα απολαύσουν όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς θέρετρου δίνοντας έμφαση στη χαλάρωση και την ηρεμία.

Με στόχο να καλύψει στο έπακρο και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, οι χώροι του ξενοδοχείου δημιουργήθηκαν με μίνιμαλ αλλά μοντέρνα διακόσμηση, έχοντας πάντα ως στόχο την πολυτέλεια.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ανάσες δροσιάς στην πισίνα του ξενοδοχείου, αλλά και στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το θέρετρο.

Παράλληλα το Beach Bar Αχινός, προσφέρει στους λουόμενους ελαφριά γεύματα, finger food, αλλά και δροσιστικούς χυμούς κι αφεψήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ με τη δύση του ηλίου μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Αίγινας, επιλέγοντας γεύσεις από μια premium λίστα ποτών και κοκτέιλ.  

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Κάβος, ο σεφ Πέτρος Μπραϊκίδης έχει δημιουργήσει ένα menu από ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, με στόχο οι επισκέπτες να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις της Ελλάδας.

Στις εγκαταστάσεις του LaLiBay Resort & Spa οι λάτρεις του spa, έχουν τη δυνατότητα  να απολαύσουν χαλαρωτικές στιγμές και εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος από την Ασία και την Ευρώπη, επιλέγοντας το spa Πηγή, ένα μέρος στο οποίο οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες παρέχονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στο μοναδικό αυτό θέρετρο, όμως, η εμπειρία της πολυτέλειας προσφέρεται και για εκδηλώσεις. Ο συνεδριακός χώρος Πουνέντες είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τη διοργάνωση συνεδρίων, παρουσιάσεων, δεξιώσεων, και γενικότερα οποιασδήποτε εταιρικής/κοινωνικής εκδήλωσης. Παρέχεται, επίσης, και ανάλογος εξωτερικός χώρος φιλοξενίας εκδηλώσεων, το αμφιθέατρο Αριστοφάνης.  

Καθώς η ρομαντική ατμόσφαιρα αποτελεί ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο του χώρου, το LaLiBay Resort & Spa είναι το ιδανικό μέρος για μια παραμυθένια δεξίωση γάμου ή ακόμη και τελετή ανανέωσης όρκων. Η κάθε στιγμή θα μετατραπεί σε μια όμορφη κι αξέχαστη εμπειρία, καθώς το ξενοδοχείο υπόσχεται άψογη οργάνωση με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και προσαρμοσμένες υπηρεσίες στις ανάγκες των ζευγαριών.

Επιπλέον, η Γαμήλια Σουίτα θα γίνει το πολυτελές «καταφύγιο» του ζευγαριού, προσφέροντάς του χαλάρωση και ηρεμία σε συνδυασμό με πολυτέλεια.

"Η έμφυτη ελληνική φιλοξενία, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε σε αυτόν τον παραδεισένιο τόπο, έναν χώρο που να παρέχει σε εσάς μία μοναδική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης και σε εμάς την ικανοποίηση να σας την προσφέρουμε απλόχερα", σχολίασε ο κ. Σταύρος Λάλιζας, που έδωσε σάρκα και οστά σε αυτό του το όραμα.

Το LaLiBay Resort & Spa ανοίγει τις πόρτες του, λοιπόν, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητά μέτρα κατά του COVID-19.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png