Αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί από την ΚΕΔΑ, απο 17 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου σε δημόσιο χώρο ή κτήριο.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Αγαπητές φίλες,
Αγαπητοί φίλοι,
Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 04/2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας, αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αίγινας, για χρονικά διάστημα από 17 Αυγούστου έως και 05 Σεπτεμβρίου 2020, και επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σε δημόσιο χώρο ή/και κτίριο.
Συμμεριζόμαστε την ανάγκη για ψυχαγωγία που υπάρχει διάχυτη, όμως δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε και να υποστηρίξουμε την ως άνω απόφαση, καθώς σκοπό έχει να δράσει προληπτικά στο δυσμενές υγειονομικό περιβάλλον που έχει απλωθεί ανά την Ελλάδα.
Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, ως Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας, την ευθύνη που μας αναλογεί, ευχόμενοι το ίδιο να πράξουμε όλοι και σε ατομικό επίπεδο.
Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση όσον αφορά τη φετινή Γιορτή Φιστικιού και κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Με εκτίμηση,
Μαίρη Κουκούλη
Πρόεδρος
Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png