Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας. Ευχαριστήριο για τις σχολικές καθαρίστριες.

ΣΕΠΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Μετά από συνεργασία 9 χρόνων με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του νησιού, αισθανόμαστε την υποχρέωση σαν ΣΕΠΕΔΑ (Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας)  να  εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας που τόσα χρόνια εργάστηκαν μαζί μας και βοήθησαν ώστε να έχουμε καθαρά τα σχολεία μας.

Ιδιαίτερα να τις ευχαριστήσουμε για τη φετινή χρονιά με τις ιδιαιτερότητες του Κορονοϊού, όπου  για ένα διάστημα  οι καθαρίστριες των σχολείων μετακινήθηκαν στους Δήμους με αλλαγή του χώρου και του τόπου εργασίας τους. Κι εκεί όμως πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αδιαμαρτύρητα και με ευσυνειδησία.

Σαν ΣΕΠΕΔΑ τα 9 αυτά χρόνια προσπαθήσαμε και  καταφέραμε να είμαστε συνεπείς στην πληρωμή των αμοιβών τους κάθε μήνα (αν και τα χρήματα που λαμβάναμε από τον φορέα πληρωμής τους, το  Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.  έρχονταν με 4 μήνες καθυστέρηση) καθώς και στις υπόλοιπες μας υποχρεώσεις(ένσημα, προσλήψεις, συμβάσεις).

Με το νέο καθεστώς η καθαριότητα των σχολικών μονάδων και η πρόσληψη των καθαριστριών περνάει στους Δήμους της χώρας και έχει ήδη ξεκινήσει η νέα προκήρυξη πρόσληψης( ευτυχώς για τις καθαρίστριες των σχολείων μας, έχει προβλεφτεί αυξημένη μοριοδότηση ως προς την εμπειρία). Γνωρίζουμε τις δυσκολίες των νέων συμβάσεων που θα προκύψουν(μειωμένα ωράρια, πιθανές μετακινήσεις σε άλλα σχολεία) και πιστεύουμε ο Δήμος να πράξει έτσι, ώστε να μην υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και μετακινήσεις.

Ελπίζοντας ότι οι νέες αυτές συμβάσεις-που δεν καλύπτουν το πάγιο αίτημά μας για ημερήσια καθαριότητα- να αποτελέσουν μια προσωρινή μεταβατική περίοδο, ζητάμε από την πολιτεία να ικανοποιήσει  το αίτημα πολλών χρόνων (γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών)για μόνιμες καθαρίστριες στις σχολικές μονάδες, με πλήρες ωράριο, ώστε να καλύπτεται η καθαριότητα των σχολείων  και τις πρωινές ώρες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο διαγωνισμό στις καθαρίστριές μας(καθώς και σε όλους τους υποψηφίους),υγεία, δύναμη και καλή σχολική χρονιά.

Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας

Ο πρόεδρος: Στέλιος Θεριανός(Δημοτικός Σύμβουλος)
Ο αντιπρόεδρος: Φίλιππος Τζίτζης(Δημοτικός Σύμβουλος)
Τα μέλη:
Αντώνης Μούρτζης (Δημοτικός Σύμβουλος)                   
Δημήτρης Καραγιάννης (Δημοτικός Σύμβουλος)
Αντώνης Ντελής(Δημοτικός Σύμβουλος)
Ειρήνη Μπόγρη (Δ/ντρια 1ου Δημοτικού σχολείου)
Ανθούλα Ντάφη (Δ/ντρια Δημοτικού σχολείου Κυψέλης)
Αργυρώ Καρύδη (Πρ/νη Νηπιαγωγείου Μεσαγρού)
Φανή  Κομηνιάδη  (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων 2ου Δημ. σχολείου)


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png