Ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού σχετικά με την ενοικίαση σπιτιών της Αίγινας σε εκπαιδευτικούς Π.Ε και προσχολικής αγωγής.

Σύλλογος Δασκάλων Νησιών Αργοσαρωνικού. Δελτίο Τύπου.
Καλούμε τους  ιδιοκτήτες  μονοκατοικιών  ή  διαμερισμάτων  του νησιού μας που επιθυμούν να τα  νοικιάσουν  σε νεοδιόριστους ή αναπληρωτές εκπαιδευτικούς  που έρχονται αυτή την περίοδο για να υπηρετήσουν στα σχολεία της Αίγινας και επιθυμούν να νοικιάσουν σε εκπαιδευτικούς, να μας δηλώσουν το ενοικιαζόμενο σπίτι (οδός , περιοχή, τετραγωνικά και αν υπάρχει εξοπλισμός ) για ευκολότερη και γρηγορότερη ενημέρωση των  συναδέλφων μας σχετικά με τα ενοικιαζόμενα σπίτια και γρηγορότερη ενοικίαση από την πλευρά των ιδιοκτητών.

Για την επικοινωνία  

chrreppas@ gmail.com,  Χρήστος Ρέππας
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Ευαγγελία Λυκούρη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.