Ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού σχετικά με την ενοικίαση σπιτιών της Αίγινας σε εκπαιδευτικούς Π.Ε και προσχολικής αγωγής.

Σύλλογος Δασκάλων Νησιών Αργοσαρωνικού. Δελτίο Τύπου.
Καλούμε τους  ιδιοκτήτες  μονοκατοικιών  ή  διαμερισμάτων  του νησιού μας που επιθυμούν να τα  νοικιάσουν  σε νεοδιόριστους ή αναπληρωτές εκπαιδευτικούς  που έρχονται αυτή την περίοδο για να υπηρετήσουν στα σχολεία της Αίγινας και επιθυμούν να νοικιάσουν σε εκπαιδευτικούς, να μας δηλώσουν το ενοικιαζόμενο σπίτι (οδός , περιοχή, τετραγωνικά και αν υπάρχει εξοπλισμός ) για ευκολότερη και γρηγορότερη ενημέρωση των  συναδέλφων μας σχετικά με τα ενοικιαζόμενα σπίτια και γρηγορότερη ενοικίαση από την πλευρά των ιδιοκτητών.

Για την επικοινωνία  

chrreppas@ gmail.com,  Χρήστος Ρέππας
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Ευαγγελία Λυκούρη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png