Η πρόεδρος και τα μέλη δοικητικού συμβουλίου Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας για τις απώλειες του Μάνου Βενιέρη και του Γιώργου Καλοκέντη.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Η Αίγινα αποχαιρέτισε δύο ανθρώπους που προσέφεραν σημαντικό έργο στον τοπικό -κι όχι μόνο- πολιτισμό. Ο Μάνος Βενιέρης και ο Γιώργος Καλοκέντης έφυγαν από τη ζωή με διαφορά μίας μέρας, αφήνοντας ωστόσο ζωντανό το αποτύπωμά τους στο νησί που τόσο αγάπησαν.

Με την ενεργή και δυναμική συμμετοχή τους στη διαμόρφωση του ψηφιδωτού που ονομάζουμε “πολιτισμό”, κατόρθωσαν -από το μετερίζι του ο καθένας- να προβάλουν και να προωθήσουν την Αίγινα εντός κι εκτός Ελλάδος. Κοινά χαρακτηριστικά της πορείας τους το μεράκι και το πάθος, τα οποία συνόδευαν κάθε τους ενέργεια.

Αισθανόμαστε φτωχότεροι, ως τοπική κοινωνία, γνωρίζοντας πόσα είχαν ακόμη να προσφέρουν. Μα ας αναλογιστούμε και πόσα μας άφησαν ως πολιτιστική παρακαταθήκη, καθώς και την “ευθύνη” για αυτά με την οποία μας επιφόρτισαν.

Απευθύνουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των εκλιπόντων, με τη διαβεβαίωση πως θα μας συνοδεύει πάντα η θύμησή τους και ο δρόμος που χάραξαν.

Η πρόεδρος και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png