Γιάννα Αγγελοπούλου: "Είμαστε όλοι δίπλα στην Επιτροπή της Αίγινας".

Δελτίο Τύπου.
Την Επιτροπή του Δήμου Αίγινας «Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα», ευχαριστεί η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, για τη φιλοξενία της στο νησί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020.
«Εκ μέρους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ευχαριστώ για τη φιλοξενία στην Αίγινα, τον ιστορικό τόπο, όπου γράφτηκαν λαμπρές σελίδες της νεότερης Ιστορίας μας.
Τον τόπο που υποδέχτηκε τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον γνήσιο και αγνό Πατριώτη, τον Έλληνα, που καθόρισε τη σύγχρονη πορεία της χώρας.
Με μεγάλη συγκίνηση, σταθήκαμε μπροστά στο ξύλινο στασίδι του Κυβερνήτη, στην Ιερά Μητρόπολη, και περιηγηθήκαμε στις αίθουσες του πρώτου Κυβερνείου.
Ο Εορτασμός για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, είναι η ευκαιρία μας, να προχωρήσουμε μπροστά, αντλώντας δύναμη από εκείνους που προηγήθηκαν, με τη σκέψη σε εκείνους που έρχονται μετά από εμάς.
Είμαστε όλοι δίπλα στην Επιτροπή της Αίγινας, για να ανοίξουμε, μαζί, ένα παράθυρο αισιοδοξίας στη νέα γενιά, για να γράψει τις δικές της σελίδες στην Ιστορία του τόπου.
Με εκτίμηση & φιλία,
Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png