Ενημέρωση για την έκδοση "Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή" δημοτικού και γυμνάσιου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.


Από το Κέντρο Υγείας Αίγινας λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση η οποία αφορά στην έκδοση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή δημοτικού και γυμνάσιου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ενημερώνουμε ότι θα επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Αίγινας παιδίατροι από το Κέντρο Υγείας Νίκαιας, τις ημερομηνίες 12, 13 και 14 Οκτωβρίου για την συμπλήρωση των ατομικών δελτίων μαθητών της τέταρτης τάξης όλων των δημοτικών σχολείων και της πρώτης τάξης των μαθητών όλων των γυμνάσιων Αίγινας και Αγκιστριού.

Η προσέλευση στο Κέντρο Υγείας Αίγινας λόγω των συστάσεων για αποφυγή διασποράς του κοροναιου θα γίνει με χρήση μάσκας και κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2297320141, 2297320100.
για την συμπλήρωση ΑΔΥΜ της πρώτης τάξης των μαθητών του λυκείου οι κηδεμόνες μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο Κέντρο Υγείας σε ιατρό γενικής ιατρικής στα τηλέφωνα 2297320100,123) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 8.00 - 14.00.

Παρακαλούνται οι γονείς να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο εμβολίων των παιδιών και συμπληρωμένα τα ατομικά στοιχεία και το ιατρικό ιστορικό στο δισέλιδο δελτίο που επισυνάπτεται (φωτοτυπείται για συμπλήρωση σε δυο σελίδες).

Κατεβάστε και τυπώστε το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή εδώ.

Ευχαριστούμε
Εκ της διευθύνσεως


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png