"Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα". Το ψήφισμα που θα κατέθετε για την Χρυσή Αυγή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

"Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα". Δελτίο Τύπου.
Η παράταξή μας, στην σημερινή αναβληθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας λόγω έλλειψη απαρτίας, είχε σκοπό να εισάγει στα θέματα προ ημερησίας συνεδρίασης,το παρακάτω ψήφισμα:

"Στις 7 Οκτωβρίου η δίκη της Χρυσής Αυγής φτάνει στο τέλος της. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και μέλη της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας και άλλες εγκληματικές πράξεις. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και ζητάει την καταδίκη της.

Ταυτόχρονα θεωρεί ότι είναι χρέος όλων των πολιτών, να αγωνιστούν για τη διασφάλιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών, καταδικάζοντας απερίφραστα το φασισμό και το ναζισμό."

Δυστυχώς,η έλλειψη απαρτίας μας στέρησε την δυνατότητα (είμαστε σίγουροι ομόφωνα), το ΔΣ να πάρει θέση για ένα τόσο σημαντικό κοινωνικό θέμα και να στείλει τον μήνυμα και αυτό με τη σειρά του,όπως και άλλοι πολλοί Δήμοι,αλλά και σύσσωμα όλα τα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου,πως ο ρατσισμός,ο φασισμός και οι νεοναζί δεν έχουν καμμία θέση και στην κοινωνία της Αίγινας, και ζητάμε και μεις την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png