Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την Χρυσή Αυγή.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ένας κύκλος Ντροπής για τη  Δημοκρατία κλείνει σχεδόν μετά από πέντε χρόνια.
Πολίτες της Αίγινας
Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων πρόκειται να ανακοινώσει την απόφαση του για τα  69 στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγή, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ένταξη σε αυτήν.
Η Χρυσή Αυγή έγινε γνωστή για τη δράση της, με μαχαίρια, κατσαβίδια και ρόπαλα στα σκοτεινά στενά, βυθίζοντας τις γειτονιές μας στον τρόμο και στο αίμα, πάντα εναντίον ανυπεράσπιστων ανθρώπων. Διακρίθηκαν στον ρόλο «αγανακτισμένων πολιτών», στο πλευρό της αστυνομίας σε επιχειρήσεις εναντίον διαδηλωτών. Η πολιτική κρίση των Μνημονίων έφερε αυτούς τους φασίστες με τα ξυρισμένα κεφάλια, τις αρβύλες και τα τατουάζ με τις σβάστικες, μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Έκτοτε η δολοφονική δράση τους αναβαθμίστηκε, στρατιωτικοποιήθηκε και έγινε επιθετικότερη.
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που διαβάζαμε για την ανάγκη μιας σοβαρής «Χρυσής Αυγής», ούτε από τότε που οι κατηγορούμενοι Χρυσαυγίτες βρέθηκαν στα ίδια συλλαλητήρια πλάι πλάι με τους πατριδοκάπηλους και τους γιαλαντζί Μακεδονομάχους, χέρι- χέρι με σημερινούς βουλευτές, Υπουργούς της Ν.Δ και τον πρώην Πρωθυπουργό .
 Αν ο Παύλος Φύσσας δεν ήταν Έλληνας πολίτης, αλλά ένας ακόμα ανυποψίαστος Πακιστανός μετανάστης που βρέθηκε τυχαία στον δρόμο τους, η εγκληματική τους δραστηριότητα θα είχε συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.
Σε ένα ευνομούμενο κράτος, αυτή η συμμορία θα έπρεπε να είχε βρεθεί στο εδώλιο του κακουργιοδικείου πολύ καιρό πριν. Αντί γι' αυτό, κάποιοι τους χάιδεψαν, τους καλόπιασαν, τους «ξέπλυναν». Αστυνομικοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί. Είναι και αυτοί υπόλογοι για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής και έχουν ονοματεπώνυμα.
Την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, το δικαστήριο θα βρεθεί αντιμέτωπο με την Ιστορία. Γιατί θα απαντήσουν στο αίτημα ολόκληρης της κοινωνίας: να ξεριζωθεί ο φασισμός που κάποιοι αναίσχυντα επέτρεψαν να ανθίσει και να φουντώσει μέσα στα σπλάχνα της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png