Επαφές του Μανώλη Κοττάκη για την έκθεση Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα.

Επιτροπή Δήμου Αίγινας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Δελτίο Τύπου.
Συναντήσεις με την Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων Έλλη Δρούλια και την Διευθύντρια των Γενικών Αρχείων του Κράτους Αμαλία Παππά είχε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Επιτροπής 2021 του Δήμου Αίγινας Μανώλης Κοττάκης, ενόψει της μεταφοράς της Έκθεσης για τον Ιωάννη Καποδίστρα τον προσεχή Ιανουάριο στην Αίγινα. Στην συνάντηση με την κυρία Δρούλια συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο της μεταφοράς κειμηλίων του Καποδίστρια από την Αγία Πετρούπολη.

Με την κυρία Παππά η οποία προΐσταται των ΓΑΚ στην κυριότητα των οποίων ανήκει το Κυβερνείο συζητήθηκε ο εμπλουτισμός της Έκθεσης και με άλλα άγνωστα ντοκουμέντα από την Καποδιστριακή περίοδο.

Στην συνάντηση με την κυρία Παππά παρέστησαν το μέλος της Επιτροπής Γιώργος Καλόφωνος, ιστορικός - βυζαντινολόγος και η γλύπτρια Βένια Δημητρακοπούλου , κάτοικος Αίγινας , οι οποίοι θα αποτελέσουν τον Σύνδεσμο της Επιτροπής με τα Γενικά Αρχεία και με την Βιβλιοθήκη της Βουλής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png