Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Σήμερα "οι μέλισσες νίκησαν τους λύκους".
Η 7 Οκτωβρίου 2020 περνάει στην Ιστορία της χώρας ως μια ημέρα νίκης για το Κράτος Δικαίου, ως μια ημέρα νίκης για την ίδια την Δημοκρατία.
• Η απόφαση του Εφετείου επισφράγισε όσα όλοι γνωρίζαμε. Ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική εγκληματική οργάνωση, που με το περίβλημα του πολιτικού κόμματος, εγκληματούσε δολοφονούσε και δηλητηρίαζε επί σειρά ετών τη δημοκρατία.
• Χαιρετίζουμε την ιστορική- καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου, για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.
• Χαιρετίζουμε την σπουδαία αυτή απόφαση που δικαιώνει το αντιφασιστικό αίσθημα του Ελληνικού λαού, ενός λαού που σε ολόκληρη την ιστορία του έχει δώσει τεράστιες μάχες ενάντια στο φασισμό.
• Οφείλουμε, όλοι και όλες, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε εκείνους, που παρά τις αντιξοότητες και τα συνεχή εμπόδια, αγωνίστηκαν για τη σημερινή μέρα δικαίωσης: τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής, τους μάρτυρες κατηγορίας, τους δημοσιογράφους που πρόσφεραν την έρευνα χρόνων για την ενίσχυση του κατηγορητηρίου, όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών που πλημμύρισαν τους δρόμους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
• Ιδιαίτερα όμως οφείλουμε όλοι και όλες, μια υπόκλιση στις ήθος και το θάρρος της Μάγδας Φύσσα, μιας γυναίκας που με ανείπωτο πόνο ψυχής, κοίταξε το τέρας του φασισμού και τους βαστάζους του,στα μάτια μέχρι τέλους.

Φίλες και φίλοι
 «Η μάχη δεν τελειώνει εδώ». Γιατί έχουμε τη μάχη με όλα αυτά που έδωσαν χώρο στη Χρυσή Αυγή, τη μάχη με όλα αυτά τα «ναι μεν αλλά» και με τη θεωρεία των δύο άκρων. Αυτή τη μάχη την έχουμε μπροστά μας όλο το επόμενο διάστημα, καθώς ξαναμπαίνουμε σε ένα μαύρο τούνελ ,σε έναν «κοινωνικό χειμώνα», μια κατάσταση την οποία σίγουρα ακροδεξιές δυνάμεις θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν.


Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png