Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την επιτυχή κινητοποίηση για μείωση επιπέδου επιτήρησης στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η πρωτοβουλία και η πρόταση των Δημάρχων των νησιών του Αργοσαρωνικού, συνεπικουρούμενη και από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  Θοδωρή Δρίτσα, οποίος κατέθεσε στη Βουλή και τους συναρμόδιους Υπουργούς ως αναφορά την κοινή επιστολή των Δημάρχων με την οποία  ζητούν τα νησιά που ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Αττικής  να αξιολογούνται και να αντιμετωπίζονται με την ίδια προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται και οι άλλες νησιωτικές περιοχές της χώρας, έφερε θετικά αποτελέσματα και το νησί μας «κατέβηκε κατηγορία» και πλέον βρίσκεται στην κατηγορία 2 (με κίτρινο χρώμα), αντί για 3 (πορτοκαλί), στην οποία παρέμεινε η υπόλοιπη Αττική.
Συγχαίρουμε όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό και τονίζουμε ότι θα ευχαριστούμε πάντα   όσους αγωνίζονται  και πετυχαίνουν  θετικά  αποτελέσματα, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που αν και κατέχουν θεσμικό ρόλο και επιβάλλεται  η αντικειμενικότητα, συνεχίζουν την τακτική των επιλεκτικών ευχαριστιών.
Φίλες και φίλοι,
Αυτό το παράδειγμα της πολιτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης ας γίνει η αφορμή να αντιληφθούν όλοι ότι μόνο με την κοινή συνυπευθυνότητα μπορούν να αντιμετωπιστούν τα  μεγάλα προβλήματα του νησιού μας.
Για μας κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα που δίνεται για  τον περιορισμό των κρουσμάτων και  την προστασία της υγείας των πολιτών της χώρας μας.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png