Ο Νικόλαος Μανωλάκος για την απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, σχετικά με προσφυγή κατά της εγκυρότητας της εκλογής του.

Δελτίο Τύπου.
Τον Ιούλιο του 2019, μετά από σαράντα χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις, συμμετείχα  στις εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στην εκλογική περιφέρεια Α’ Πειραιώς και Νήσων.  8.311 συμπολίτες μου, με τίμησαν με τη ψήφο τους και με κατέταξαν τρίτο κατά σειρά εκλογής, δίνοντάς μου την εντολή να τούς εκπροσωπήσω στη Βουλή.
Η συνυποψήφια μου  Ζωή Ρούσσου, έκτη στη σειρά κατάταξης, υπέβαλε ένσταση κατά της εκλογής μου, ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, ισχυριζόμενη ότι υπήρχε ασυμβίβαστο στην υποψηφιότητα μου,  επειδή πριν την αποστρατεία μου, υπηρετούσα  ως Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων  και ζήτησε  την ακύρωση  της εκλογής μου.
Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, έκρινε ότι δεν συνέτρεχε  κώλυμα στην υποψηφιότητά μου και με την υπ’ αριθ. 15/2020 απόφασή του,  απέρριψε την ένστασή της, επικυρώνοντας την εκλογή μου οριστικά και αμετάκλητα.
Η αμφισβήτηση αμετάκλητων δικαστικών  αποφάσεων και μάλιστα των Ανωτάτων Δικαστηρίων, πλήττει το κύρος της δικαιοσύνης και κατά τούτο είναι απαράδεκτη
Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, που με τιμούν  με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους και τους διαβεβαιώνω ότι, θα συνεχίσω να εργάζομαι για ένα  καλύτερο μέλλον, όπως έκανα μέχρι σήμερα και η πόρτα μου θα εξακολουθήσει να είναι ανοικτή σε όλους.
                                                       
 Νικόλαος Μανωλάκος
Αντιστράτηγος ε.α - Επίτιμος Διοικητής ΑΣΔΕΝ
Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων
Νέα Δημοκρατία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png