Το Δ.Σ. του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας "ΜΟΥΣΑ" σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα.

Μουσικός Σύλλογος Αίγινας "ΜΟΥΣΑ". Δελτίο Τύπου.
Ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας " ΜΟΥΣΑ", κατά τη διάρκεια των εορτών θα σας κρατήσει συντροφιά, μέσω youtube και facebook, με γνωστές μελωδίες που δημιούργησαν οι μαθητές του για εσάς. Οι δυσμενείς συνθήκες που βιώνουμε αναδεικνύουν την δύναμη και αναγκαιότητα της Τέχνης η οποία γαληνεύει τις ψυχές. Η Τέχνη γίνεται ελπίδα για το αύριο!
Έτσι, λοιπόν, οι μαθητές μας μέσα από αντίξοες συνθήκες και απόσταση, ένωσαν τις φωνούλες τους και τους ήχους των μουσικών οργάνων για να μας ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές του Συλλόγου:Αθανασοπούλου Ελένη,Βρυζάκη Ιωάννη,Γιοβάνο Ιωάννη, Δημόπουλο Ιωάννη,Μιχαηλίδη Μιχάλη,Μπαλαμό Παναγιώτη, Παπανικολάου Λευτέρη και  Στενάκη Αλέξη για την υποστήριξη και την συνεργασία τους.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καταξιωμένο πιανίστα Αθανάσιο Γκρόζα που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή αλλά και τους Ανέστη Κορνέζο και Ειρήνη Κουνάδη για την άψογη συνεργασία.

Το Δ.Σ. του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας "ΜΟΥΣΑ" σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και η έναρξη της Νέας Χρονιάς να είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png