Δήμος Αίγινας. Διενέργεια δωρεάν τεστ κορονοϊού (rapid τεστ) στην πόλη της Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Σήμερα Παρασκευή 8/1/2021, από τις 9:00 έως 15:00, στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου στην περιοχή Μεριστού στην Αίγινα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν τεστ κορονοϊού σε πολίτες που το επιθυμούν. Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν από Ιατρό και νοσηλευτή του Κέντρου Υγείας Αίγινας με λήψη του δείγματος ρινοφαρυγγικά. Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε σύντομο χρόνο και η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ θα είναι ελεύθερη.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου να γίνονται μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Οι πολίτες που προσέρχονται οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες σχετικά με την μετακίνησή τους αποστέλλοντας μήνυμα sms στο 13033 πληκτρολογώντας τον αριθμό 1.

Με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χλόης, θα μεταβούν σήμερα Ιατρός με νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας, στις σχολικές μονάδες για να πραγματοποιήσουν δωρεάν τεστ ανίχνευσης στους εκπαιδευτικούς προαιρετικά. Η δράση γίνεται από τον Δήμο Αίγινας και την Επιτροπή Υγείας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας και το σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε Νήσων Αργοσαρωνικού.

Ο Δήμαρχος Αίγινας
Ιωάννης Π. Ζορμπάς


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png