Δελτίο Τύπου του Φίλιππου Τζίτζη για την επανέναρξη γυμνασίων, λυκείων και την έλλειψη παιδιάτρου.

Δελτίο Τύπου.
Χαιρετίζουμε την επανέναρξη των γυμνασίων και λυκείων του νησιού μας. Η βια ζώσης εκπαίδευση είναι η καλύτερη ειδικά για τα παιδιά της Γ' Λυκείου που δίνουν φέτος εξετάσεις με δύσκολες και περίεργες συνθήκες.

Ερωτηματικά όμως υπάρχουν εάν απολυμάνθηκαν και καθαριστήκαν όλες οι αίθουσες του γυμνάσιου και λυκείου Αίγινας. Χρειαζόταν για πρώτη μέρα απολύμανση και καθαρισμός πολύ καλός ,αλλά και καθημερινή φροντίδα και επιμέλεια όλων των αιθουσών.

Όσο αφορά το δελτίο τύπου  του δημάρχου για το εμβολιαστικό κέντρο πριν 2 εβδομάδες να του θυμίσουμε ότι το κέντρο υγείας Αίγινας έχει οριστεί ως εμβολιαστικό κέντρο από τις 4 Δεκεμβρίου 2020 και όχι στην κατ΄ ιδίαν συνομιλία που είχε με τον Διοικητή της 2η ΥΠΕ.

Ένα γιατρό της Αίγινας να μας μιλήσει  για τα θέματα της πανδημίας για το πρώτο κύμα, για το δεύτερο κύμα, για το τρίτο κύμα, δεν έχουμε στην Αίγινα να μας μιλήσει ιατρικά για το θέμα; Είναι πολύ περίεργο και ανησυχητικό όταν δεν μιλάνε οι ειδικοί στην Αίγινα είναι πολύ περίεργο ότι διαλύσανε την επιτροπή υγείας η διοίκηση Ζορμπά, Θεριανού, Πτερούδη σε αυτή τη συγκυρία με την πανδημία.

Εδώ και ένα χρόνο ως δημοτικός σύμβουλος Αίγινας, μαζί με συλλόγους γονέων είχαμε επιδοθεί σε μια μεγάλη προσπάθεια για το διορισμό  επιτέλους  ενός παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. 
Οι προσπάθειες μας ατέλειωτες τα τηλεφωνά πολλά έως να βγει το ΦΕΚ του διορισμού της νέας παιδιάτρου. Σχετική ΚΑΔ 62005.

Σε αυτή την προσπάθεια λοιδορήθηκα, χλευάστηκα, συκοφαντήθηκα, από αυτούς που κάνανε 2000 τηλέφωνα για να διορίσουν τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου, τον πρόεδρο λιμενικού ταμείου, τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας, πρόεδρο δικό τους στο κέντρο υγείας.

Σε αυτή την προσπάθεια για τη δημόσια δωρεάν υγεία των παιδιών μας συκοφαντήθηκα, από αυτούς που δεν έκαναν ούτε μια προσπάθεια για την παιδίατρο στην Αίγινα.

Μήπως μπορούν να απαντήσουν  ο Δήμαρχος Αίγινας ο  κ. Θεριανός  και ο κ. Πτερούδης  στους συλλόγους γονέων όλης της Αίγινας, στους γονείς όλων των παιδιών γιατί τελικά δεν θα έρθει η παιδίατρος στην Αίγινα;

Γιατί με πολέμησαν τόσο πολύ γιατί δεν ενίσχυσαν τις προσπάθειες των συλλόγων και γονέων;

Δυστυχώς στην Αίγινα κάποιοι αγωνίζονται για να πάρουν όσο γίνεται περισσότερες καρέκλες και περισσότερους μισθούς  με  τα 2000 τηλέφωνα τους  σε βουλευτές   για βολέψουν τον φίλο τους, και κάποιοι αγωνίζονται για τη δημόσια δωρεάν υγεία των παιδιών μας.

Πρέπει πλέον να αγωνιστούμε περισσότεροι για τα προβλήματα της υγείας για προβληαματα των πολλών.

Φίλιππος Τζιτζης
Δημοτικός Σύμβουλος Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png