Η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας για την επαναφορά του πρωινού δρομολογίου του ιπτάμενου.

Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Μετά από «εκκωφαντική σιγή» ενός μήνα, από το Δήμο Αίγινας και τα συναρμόδια Υπουργεία για την κατάργηση του πρωινού δρομολογίου του ιπτάμενου, υπήρξε χτεσινή ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας ότι επανέρχεται από Τρίτη 9/2 το ιπτάμενο, με τη βοήθεια του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου και του υπουργού Οικονομικών( με την επιδότηση των δρομολογίων).

Καλή και σεβαστή η προσπάθεια του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης, αλλά μας προξενούν κατάπληξη οι πανηγυρισμοί για τη λύση του προβλήματος, αφού η δρομολόγηση των πλοίων επετεύχθη τελικά με κρατική επιδότηση. Άραγε δεν μπορούσαν οι αρμόδιοι να είχαν κινηθεί πιο έγκαιρα ώστε το νησί μας, οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι να αποφύγουν την ταλαιπωρία από την διακοπή των δρομολογίων για σχεδόν ένα μήνα;

Θέλουμε να τονίσουμε το εξής: όταν ο Δήμαρχος της Αίγινας αναφέρεται σε ευχαριστίες, θα πρέπει να κατανοήσει ότι είναι Δήμαρχος όλου του νησιού κι όχι της κυβέρνησης και της σημερινής Περιφέρειας και δεν πρέπει να παραγνωρίζει τις προσπάθειες και άλλων θεσμικών προσώπων (όπως την αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Α΄ Πειραιά και Νήσων Θοδωρή Δρίτσα στις 27/1, στη Βουλή προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας για το θέμα, μετά και από προηγούμενη ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας στις 23/1).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png