Η Ευρωγνώση Αίγινας σας εύχεται υγεία και ευημερία για το 2021.

Εκπαιδευτικός 'Όμιλος Ξένων Γλωσσών Ευρωγνώση Αίγινας. Δελτίο Τύοπυ.
Ο Εκπαιδευτικός 'Όμιλος Ξένων Γλωσσών Ευρωγνώση Αίγινας σας εύχεται υγεία και ευημερία για το 2021 και πρωτοπορεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση παρέχοντας όχι μόνο συστηματική και ολοκληρωμένη μόρφωση διαδικτυακά αλλά φέτος και Τηλεξέταση Αγγλικών εξ αποστάσεως.

Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε τη διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους μαθητές μας ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Καταφέραμε όχι μόνο να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση των σπουδαστών μας αλλά και να τους οδηγήσουμε με τη συνεχή καθοδήγηση απο τους έμπειρους, εξειδικευμένους καθηγητές μας στην σίγουρη επίτευξη των στόχων τους με την εξ αποστάσεως εξέταση για Lower και Proficiency στα Αγγλικά αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 46/11.12.2020).

Προσφέρουμε Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό προετοιμασίας, Δωρεάν βιβλία και Δωρεάν επανεξέταση μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας LTE (Language Test of English). Οι μαθητές μας εξετάζονται ατομικά, διαδικτυακά χωρίς την ένταση του Εξεταστικού Κέντρου, ήρεμα με απόλυτη αξιοπιστία και 100% επιτυχία λαμβάνουν αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Β2, C1, C2. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και η Ευρωγνώση Αίγινας το προσφέρει στους μαθητές της αλλά και σε όποιον επιθυμεί πιστοποίηση Lower και Proficiency για δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς.

Μόνο περήφανοι νιώθουμε για τους μαθητές μας που επέδειξαν αγάπη και όρεξη για διδασκαλία και ανταποδίδουμε με την ποιοτική δουλειά μας ανοίγοντάς τους το δρόμο στην επιτυχία.

Η κοπή της πίτας μας έγινε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου διαδικτυακά και οι καθηγητές μας έστειλαν τις ευχές τους στη μητρική τους γλώσσα.

Απο το Αγγλικό Τμήμα
κα Βάρτζελη Κατερίνα
κα Angie Ζησιμάτου
κα Dawn May Μοίρα

Από το Γαλλικό Τμήμα
κα Αποσπόρη Muller Μόνικα
κα Κλώνου Μαρία

Από το Ισπανικό Τμήμα
κος Alonso Torres Najar

Απο το Ρωσικό Τμήμα
κα Svetlana Γαλάρη

Γραμματειακή Υποστήριξη
κα Πρωτονοταρίου Αννα
κα Βασιλείου Κωνσταντίνα


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png