Το πλοίο Απόλλων Ελλάς ξεκινά δρομολόγια από αύριο Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, αντικαθιστώντας το Ποσειδών Ελλάς. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Saronic Ferries.


Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο η Saronic Ferries ενημερώνει για την αντικατάσταση του πλοίου Ποσειδών Ελλάς, με το πλοίο Απόλλων Ελλάς, που θα ξεκινήσει δρομολόγια από αύριο Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, μπαίνει ξανά στη γραμμή το πλοίο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ της Saronic Ferries, που από αύριο, Κυριακή 14/2, ξεκινά (καθημερινά) δρομολόγια προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Το “έμπειρο” πλοίο έρχεται να αντικαταστήσει το ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ, που παρουσίασε απροσδόκητο τεχνικό πρόβλημα νωρίτερα σήμερα. Το πλοίο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ ήδη από σήμερα πραγματοποίησε δοκιμαστικό πλου παρουσία επιθεωρητών και από αύριο θα αντικαταστήσει το ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ.

Η Saronic Ferries σε συνεννοηση με την ΑΝΕΣ, εταιρεία του πλοίου Άγιος Νεκτάριος, προχώρησαν στην πραγματοποίηση έκτακτου δρομολογίου στις 11.00 για την εξυπηρέτηση επιβατών.

Η Κοινοπραξία θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη στους επιβάτες της για την ταλαιπωρία που προκάλεσε το απροσδόκητο αυτό περιστατικό, ενώ έχει ήδη επιστρέψει την τιμή του κομίστρου στους επιβάτες που δεν επιθυμούν την μετάβαση τους με άλλο δρομολόγιο

Αναλυτική ενημέρωση για τα δρομολόγια αλλά και δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της Saronic Ferries."
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png