Αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Οι νέες ημερομηνίες είναι 23 και 24 Φεβρουαρίου.

 
Με ανακοίνωσή του πριν από λίγο, το Κέντρο Υγείας Αίγινας ενημερώνει τους γονείς, ότι η προγραμματισμένη για τις 16 και 17 Φεβρουαρίου επίσκεψη του παιδιάτρου, δεν θα γίνει λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι νέες ημερομηνίες που έχουν οριστεί είναι 23 και 24 Φεβρουαρίου. Τα ραντεβού που έχουν κλειστεί, θα μεταφερθούν στις νέες ημερομηνίες. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη επίσκεψή της παιδιάτρου στη μονάδα μας στις 16 και 17 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η επίσκεψή της παιδιάτρου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα τις ήμερες Τρίτη 23 και Τέταρτη 24 Φεβρουαρίου.
 
Τα υπάρχοντα ραντεβού μετατίθενται για τις ημερομηνίες αυτές και θα ισχύουν ως έχουν. Για πληροφορίες, αλλαγές η ακύρωση ραντεβού καλείτε στην γραμματεία του Κέντρου Υγείας Αίγινας τις πρωινές ώρες στα τηλέφωνα: 22973 20111 και 22973 20123.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png