Δελτίο Τύπου του Φίλιππου Τζίτζη για την απαγόρευση της μετάδοσης από το Aegina Portal της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Φίλιππος Τζίτζης. Δελτίο Τύπου.
Χωρίς καμία απολύτως έκπληξη στις 16-02-2021 μια μέρα άσπρη σε όλη την Ελλάδα λόγω του χιονιού, πληροφορηθήκαμε από το Αίγινα Portal την απαγόρευση της μετάδοσης της συνεδρίασης της Ο.Ε. του Δήμου Αίγινας.

16 Φεβρουαρίου 2021 θα είναι πλέον μια μέρα γκρίζα ως μαύρη μέρα στην πορεία της Δημοτικής Δημοκρατίας  και του Δήμου Αίγινας.

Χωρίς καμία έκπληξη γιατί τα συμπτώματα ενός υποφαινόμενου αυταρχισμού, είχαν κάνει τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και της Ο.Ε., όταν επανειλημμένα ο πρόεδρος και ο δήμαρχος διακόπτουν τους ομιλητές που έχουν διαφορετική άποψη από την δικιά τους  για να τους υπαγορεύσουν πως θα μιλάνε στην διοίκηση.

Αυτή η προσωπική συμπεριφορά-προσωπική απόφαση εκθέτει τον Δήμο συνολικά, εκθέτει και τα όλα  τα  μέλη της συμπολίτευσης.

Λοιπόν στην χθεσινή συνεδρίαση της Ο.Ε.,  δεν μπόρεσαν να δουν και να ακούσουν οι πολίτες της Αίγινας λόγω της απαγόρευσης του δημάρχου, που μάλλον φοβάται την διαφάνεια και το φως.
Χθες ακούσαμε και είδαμε εμείς τα μέλη τις Ο.Ε. του Δήμου Αίγινας, το ανεπανάληπτο σενάριο του Γιάννη Ζορμπά, τη σκηνοθεσία του Γιάννη Ζορμπά, ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  -Αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση. Έχει μπερδέψει εποχές είναι δήμαρχος- όχι συμπολιτευόμενη Αντιπολίτευση.

Το έργο είχε έναν και μοναδικό ηθοποιό, ανάμεσα σε 7 συναδέλφους του και άλλους 50 υποψήφιους του συνδυασμού του. Το έργο ήταν μονόπρακτο, αλλά δεν είχε επιτυχία.
Δεν έχω δει στην ζωή μου πολλούς εγκρατείς δημάρχους, να λένε στην αντιπολίτευση «Πάμε έξω να τα βρούμε» Αμέρικαν μπαρ-στην Ο.Ε. Στην λάσπη που πέταξε σε κάποιους συμβούλους της αντιπολίτευσης, όπου έχει επιλέξει να μην απαντάει  στις γραπτές ερωτήσεις, δεν την πήρε πίσω. Ειδικότητα του η μικροπολιτική και το κουτσομπολιό. Ειδικότητα του να διχάζει όχι να ενώνει.

Πήγε ο κ. Ζορμπάς το Δήμο Αίγινας, πολλά χρόνια πίσω, ίσως και αιώνες με αυτήν την πρακτική του να απαγορεύσει το Αίγινα Portal στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.  Με έναν απίστευτο λαϊκισμό, και να ναρκισσισμό, του προσπάθησε και προσπαθεί να κρύψει τις μεγάλες ευθύνες του, για τις χαμένες υποθέσεις εν μέσω πανδημίας (παιδίατρος-εμβολιαστικό  κέντρο) προσπαθεί να κρύψει τις μεγάλες ευθύνες του για τις εκατοντάδες δημόσιους δρόμους και τοιχία που είναι σε τραγική κατάσταση.

Η επιτροπή υγείας δεν συνεδριάζει εν απαρτία πλέον, τα αποτελέσματα των Rapid test  ΑΓΝΩΣΤΑ ,  δεν μας  ενημερώνουν από πού τα πήραν  TA RAPID TESTS , πόσο τα πήραν και εάν έχουν προδιαγραφές προϊόντος: Εάν έχουν υψηλή κλινική ευαισθησία άνω του 98% και κλινική ειδικότητα άνω του 99%. Εάν τo Rapid test του Δήμου Αίγινας, βρίσκεται στο επίσημο site του παγκόσμιου οργανισμού υγείας;

Η δευτεροβάθμια επιτροπή δεν συνεδριάζει σχεδόν ποτέ. Η πρωτοβάθμια επιτροπή συνεδριάζει όταν δεν συνεδριάζει το Λ.Τ., όταν δεν συνεδριάζει το Δ.Σ. Κ.Υ. Αίγινας όταν δεν  συνεδριάζει το Δ.Σ. Αίγινας.

Ο ΔΑΟΑ δεν συνεδριάζει σχεδόν ποτέ η ποιότητα ζωής συνεδριάζει και όταν συνεδριάζει κρύβονται επιστολές πολιτών, και χωρίς απόφαση … κοινότητας Αίγινας.

Τα κληροδοτήματα στο έλεος  του θεού και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, χωρίς  έναν υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο.

Παρά τις συνεχείς και συνετές παραινέσεις  ΜΕΛΩΝ  του Δ.Σ.  για τα χαμένα δημοπρατούμενα έργα-για μια στοχοθεσία προτεραιοτήτων  για τα 3 περίπου εκατομμύρια ευρώ που έχει ο δήμος στο ταμείο του ο κ. Ζορμπάς πορεύεται κάνοντας αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , κάνει τον πρόεδρο του πταισματοδικείου εναντίον μελών της αντιπολίτευσης.

Τα μεγάλα και δύσκολα θέματα-προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αδύναμοι συμπολίτες μας μέσω πανδημίας με αίτηση τους εδώ και 1 χρόνο ούτε που τους απαντάει, Ο Κ ΖΟΡΜΠΑΣ  ούτε που τους υπολογίζει.

Όταν ξεκίνησε η πανδημία βάλαμε πλάτη ζητήσαμε έναν δήμο πιο κοινωνικό προς τους συμπολίτες μας, ζητήσαμε μείωση τελών κοινόχρηστων χώρων για όλου τους επαγγελματίες και δεν εισακουστήκαμε.

Στο Λ.Τ.  για το θέμα απαλλαγής πληρωμένων επιχειρήσεων δικαιωμάτων χρήσης ζώνης λιμένα, στην πρόταση του προέδρου 50% εμείς προτείναμε 60% υποχρέωση καταβολής, και μαζί με ένα  άλλο μέλος συμφωνήσαμε και στο τέλος όλοι ΨΗΦΙΣΑΝ  60%.

Πλέον έφτασε η εποχή που ο κ. Ζορμπάς, δεν κερδίζει ούτε από τις εντυπώσεις και  με άλλες  προσωπικές αποφάσεις. Οι παλινωδίες του είναι πολλές οι αστοχίες του αμέτρητες.
Από τις 16 Φεβρουαρίου 2021 είναι ξεκάθαρο ποιοι θέλουν την Αίγινα, έναν Δήμο Ανοιχτό στον πολίτη  ένα δήμο ανοικτό  στην  αντικειμενική και σωστή ενημέρωση του ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΡΤΑΛ  , και ποιοι με τον αυταρχισμό θέλουν έναν κλειστό δήμο έναν βαθύ δήμο άλλης εποχής. ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα.
Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους νοιάζουν εάν οι συνάνθρωποι τους δεν έχουν τα βασικά στην πανδημία  δεν έχουν να φάνε  και τους νοιάζουν μόνο  ΕΑΝ οι φίλοι τους  έχουν πολλές καρέκλες.
Είναι κάποιοι άνθρωποι όπου η κληρονομία τους στο χώρο τους θα είναι πλέον παράδειγμα προς αποφυγή.  

Τζίτζης Φίλιππος
Δ.Σ. Δήμου Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png