Διαδικτυακή κοπή Βασιλόπιτας Αυτοδιοικητικής παράταξης "Αίγινα 2023".

Δελτίο Τύπου.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/2, διαδικτυακά, η κοπή Βασιλόπιτας της Αυτοδιοικητικής παράταξης "Αίγινα 2023".
Ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές 2023 Νίκος Ευστ.Αλεξίου καλωσόρισε όσες και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή, ευχόμενος του χρόνου όλοι να συναντηθούν σε άλλο χώρο δυνατοί και υγιείς.

Τιμώμενο πρόσωπο της διαδικτυακής εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Ν.Δ. Α' Πειραιώς και Νήσων κ. Νικ.Μανωλάκος, στον οποίο ο κ. Αλεξίου ευχήθηκε: "Και Υπουργός". Από την πλευρά του ο κ. Νικ.Μανωλάκος ευχήθηκε σε όλους Υγεία και καλή χρονιά ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στα τρέχοντα ζητήματα της πανδημίας όσο και των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Ο μαχητικός βουλευτής της Α' Πειραιά ευχήθηκε στον κ. Ν. Αλεξίου :"Καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του" ενώ εξήρε την πρωτότυπη εκδήλωσή καθώς κανένας από τους οκτώ Δήμους της Περιφέρειας δεν προχώρησε σε ανάλογη πρωτοβουλία.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης κάνοντας χαιρετισμό ο πρ.Αντινομάρχης και υπ.βουλευτής Α' Πειραιά κ.Λάζαρος Αλεξανδρίδης και ο πρ. Δήμαρχος Αίγινας κ.Σάκης Σακκιώτης.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: Ο πρ.Αντιδήμαρχος Αίγινας κ. Κώστας Μωρόγιαννης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιώργος Θεοδωράκης και η πρ.Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ.Σοφία Πρωτονοταρίου. Θερμό χαιρετισμό απέστειλε ο νυν Πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας και Πρόεδρος της ΤΟ ΝΔ κ. Παναγιώτης Κασιμάκης. Στην ζεστή εκδήλωση έδωσε το παρών πλήθος φίλων και στελεχών της παράταξης "Αίγινα 2023" ενώ όλοι ευχήθηκαν σύντομα όλες οι εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα δια ζώσης!! Και του Χρόνου!

Νίκος Ευστ. Αλεξίου, Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας, Υποψήφιος Δήμαρχος "Αίγινα 2023".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png