ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας: "Η δήλωση του Θ. Δρίτσα υπερβαίνει τα εσκαμμένα".

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Αλγεινή εντύπωση και πρόκληση στη Δημοκρατία συνιστά η δήλωση του βουλευτή της Α’ Πειραιά και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα. Ο Θ. Δρίτσας  δήλωσε  ευθαρσώς ότι : "κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την 17 Νοέμβρη»…! Ο βουλευτής σκόπιμα ρίχνει λάδι στη φωτιά της πολιτικής αντιπαράθεσης, που έχει ξεσπάσει γύρω από την απεργία πείνας του εκτελεστή της 17Ν και πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα. Συνεχίζει όμως και κάνει λόγο"για την δράση του ένοπλου αγώνα και της τρομοκρατίας".

Είναι γνωστή η σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ  με ακραίους χώρους, όπως ο γιος του τ. Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση. Η δήλωση όμως του Θ. Δρίτσα υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Αλήθεια κύριε Δρίτσα και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ οι δολοφονίες 23 ανθρώπων δεν συνιστούν τρομοκρατία; Μήπως επειδή οι δολοφονηθέντες δεν είναι αριστεροί, δεν είναι άνθρωποι; Μήπως η δήθεν "δημοκρατική" ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ περιχαρακώνεται εντός της Αριστεράς;

Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τις δηλώσεις του βουλευτή του και δεν τον διαγράφει άμεσα, μας κάνει να αναρωτηθούμε, για το αν πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Ο Πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας
Κασιμάκης Παναγιώτης        Αποστολίδης Ευάγγελος

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png