Τοποθέτηση Νίκου Αλεξίου Κοινοτικό Συμβούλιο Αίγινας για τους πεζόδρομους.

Δελτίο Τύπου.
Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας αλλά και των αιρετών του νησιού, σας γνωρίζω τα εξής: Διαβάζοντας την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: Τεύχος B’ 767/26.02.2021,διαπιστώνουμε πως οι πεζόδρομοι του νησιού μας πήραν άλλη μια παράταση ελέω… covid19 και ειδικών συνθηκών. Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρονται λοιπόν, μεταξύ άλλων, ρητά τα εξής: «Άρθρο 1 1. Η ισχύς της παρ. 7 του άρθρου 65 του ν. 4688/2020 παρατείνεται έως την 31.5.2021 για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίστανται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».
Σύμφωνα και με όσα δήλωσα ξεκάθαρα στο τελευταίο Κοινοτικό Συμβούλιο Αίγινας :"Είμαι και θα είμαι υπέρμαχος των Πεζοδρόμων: Όπου υπάρχει δρόμος σε επαφή με πεζόδρομο είναι απαραίτητες τόσο η Σήμανση καθώς και η Τοποθέτηση καγκέλων Π .
Ωστόσο πάνω από όλα είμαι υπέρμαχος της Νομιμότητας". Τι σημαίνουν πρακτικά όλα τα παραπάνω; Ο χρόνος... περνά και πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις: Σήμανση, Τεχνικές Εκθέσεις και δρομολόγηση οριστικής λύσης με Π.Δ. για τους πεζόδρομους του νησιού μας.
Νίκος Ευστ. Αλεξίου, Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας, Υποψήφιος Δήμαρχος "Αίγινα 2023"


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png