Δράση από τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης Αίγινας για την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού.

Μονάδας Αιμοκάθαρσης. Δελτίο Τύπου.
Το προσωπικό της Μονάδας Αιμοκάθαρσης, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες και συντελεστές του ΝΑΜΑ HEALTH CLUB και τον κ. Ανέστη Κορνέζο, διοργάνωσαν το Σάββατο 6-3-2021 στο Φανάρι του Μπούζα στην Αίγινα, με την συμμετοχή πολιτών, φροντιστών και εθελοντών, ανοιχτό περίπατο, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού στις 11/03/2021, που φέτος είναι αφιερωμένη στο Καλώς Ζην με Χρόνια Νεφρική Νόσο.

Σκοπός της δράσης αυτής η στήριξη των ασθενών που πάσχουν από Χρόνια Νεφρική Νόσο, και των φροντιστών αυτών (ειδικά εν καιρώ πανδημίας), αλλά και ευαισθητοποίηση/ενημέρωση των συμπολιτών μας, για την σημασία που έχει η σωστή λειτουργία των νεφρών. Το δρώμενο μπορεί, εν περιλήψει, να περιγραφεί ως σκυταλοδρομία διατύπωσης και μετάδοσης θετικών μηνυμάτων. Είκοσι περιπατητές διένυσαν μία απόσταση 500 μ. περίπου, στο παράλιο μέτωπο, στην οδό Ν. Καζαντζάκη, ‘’κραδαίνοντας’’ πλακάτ με ολιγόλογα μηνύματα ενθάρρυνσης και παρότρυνσης των ασθενών με Χρόνια Νεφρική Νόσο (ΧΝΝ) και των άτυπων φροντιστών (οικογενειακό περιβάλλον, φίλοι).

Ευχαριστούμε το σύνολο των συμμετεχόντων για την υπομονή τους και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ατομικής προστασίας καθόλη τη διάρκεια της δράσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, προσδοκώντας την διεξαγωγή περιπάτων και αθλοπαιδιών πολυπληθούς συμμετοχής, δίχως την επιβολή μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το σχετικό video από την δράση μπορείτε να το δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png