Δελτίο Τύπου του Φίλιππου Τζίτζη με αφορμή τοποθέτηση της παράταξής του στο δημοτικό συμβούλιο.

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Με αφορμή την τοποθέτηση μας στο δημοτικό συμβούλιο  στις 17- 3-2021 για τις κλαδεύσεις καρατομήσεις δέντρων «εάν έχουν γίνει  με  σύμφωνη γνώμη ειδικών ή γεωπόνων», λάβαμε απάντηση από τον κ. Ζορμπά ότι έχει μιλήσει o ίδιος με γεωπόνο της  Αίγινας, χωρίς να μας πει τι είπαν, εάν είπαν μόνο μια καλημέρα! ή συζήτησαν, ή του  πρότεινε  εγγράφως ή προφορικός ο γεωπόνος της Αίγινας της Αίγινας την καρατόμηση των δέντρων.

Για πολλοστή φορά αυτή η διοίκηση που είναι σήμερα στο δήμο Αίγινας προβαίνει σε πράξεις   χωρίς την γνώμη ειδικών. Για πολλοστή φορά αυτή η διοίκηση, η ίδια κάνει τους ειδικούς για τα πάντα. Για πολλοστή φορά αυτή η διοίκηση προβαίνει σε ατυχείς , και πρόχειρες πράξεις για το δημόσιο συμφέρον.
Ο  σημερινός    δήμαρχος Αίγινας είναι ο μόνος δήμαρχος  στην ιστορία της Αίγινας που θέλει και έχει προσλάβει 4 ειδικούς συνεργάτες για να διοικήσει και 2 αμίσθους ειδικούς συνεργάτες. Σύνολο προσλήψεων 6 ειδικοί συνεργάτες.

Δεν είδαμε πουθενά δεν μάθαμε   για  μια γνωμοδότηση αυτών των ειδικών για τη καρατόμηση των δέντρων της Αίγινας.

Να θυμίσω το βάψιμο του τοίχου του γηπέδου Αίγινας με ασβέστη. Χωρίς γνώμη ειδικού.
Να θυμίσω τη μη επιστημονική τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων του Covid-19 από την επιτροπή γιατρών του δήμου Αίγινας  εδώ και ένα χρόνο.
Να θυμίσω το ψεκασμό αυτοκίνητων και φορτηγών ,χωρίς εισήγηση της επιτροπής υγείας του δήμου Αίγινας.
Να θυμίσω το βάψιμο της παιδικής χαράς στο ακρογιάλι από ανθρώπους που δεν είναι ειδικοί.
 Ο δήμος  μας   διαθέτει  ελαιοχρωματιστές και μπορεί  σήμερα  να προσλάβει και   το λιμενικό ταμείο ελαιοχρωματιστές, για να βάφει δημόσιους χώρους.
Το βάψιμο ότι να ναι και όπως να ναι σε χώρους δημόσιους που πήγαιναν και θα πηγαίνουν  τα παιδιά μας δεν είναι ότι καλύτερο.
Το βάψιμο  από μη ειδικούς  με φωτογραφία είναι καινούργιος λαϊκισμός.
 
Το βάψιμο ότι να είναι και  με  οποίους να είναι, το κόψιμο δέντρων με οποίους να είναι και όπως να είναι ,η προτεραιότητα για έργα από προγράμματα ότι να είναι και όπως να είναι.

Τελικά τι συμβαίνει κύριοι της διοίκησης; Είστε η διοίκηση ότι να είναι όπως να είναι και όποτε να είναι, χωρίς την γνώμη των ειδικών.
Στις πολύ κρίσιμες περιόδους που ζούμε χρειάζονται οι ειδικοί και μια δεύτερη γνώμη.
Χρειάζεται μια πιο συλλογική και συναινετική προσπάθεια, που δυστυχώς βλέπουμε παντού το αντίθετο.

Στην ερώτηση μας γιατί τόσα πολλά κλαδέματα  εδώ και μήνες στο κληροδότημα Γκίκα στην Αγία Ειρήνη Αίγινας και η παρουσία του κλαδοτεμαχιστή και  2  αυτοκίνητων του δήμου Αίγινας  δεν πήραμε απάντηση ούτε από τους προέδρους ούτε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Η χρήση του κληροδοτήματος δεν είναι για κλαδέματα και για αυτοκίνητα που μεταφέρουν τα κλαδέματα.
Για την κρίσιμη κατάσταση των κληροδοτημάτων Θωμαΐδιο, Ιουλίας Κάτσα δεν έχουμε πάρει ακόμα απαντήσεις.
Στην ερώτηση μας για τα σκουπίδια και πλαστικά σε δάση και μονοπάτια του νησιού μας και τη μη παρουσία ενός φύλακα δεν πήραμε απάντηση. Για τις χωματερές σε δάση του νησιού μας δεν πήραμε απάντηση. Για τις σπασμένες πινακίδες στα μονοπάτια δεν πήραμε απάντηση.
Εδώ και ένα μήνα περιμένουμε την επισκευή των πλωτών προβλητών του λιμενικού ταμείου Αίγινας στην περιοχή ΝΟΑ.
Επιβάλλεται να γίνουν παρεμβάσεις στο χαλασμένο και επικίνδυνο δίκτυο εκτός του κέντρου της Αίγινας. Το οδικό δίκτυο του νησιού μας χρειάζεται άμεσες και συντονισμένες παρεμβάσεις  πάντα σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων.  

Καλή σαρακοστή και υγεία σε όλο τον κόσμο.

Τζίτζης Φίλιππος , Επικεφαλής Συνδυασμού Ώρα Συνεργασίας



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png