Απάντηση της Οργάνωσης Μελών Αίγινας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την τοποθέτηση του δήμαρχου στην οικονομική επιτροπή για υποκινούμενες συγκεντρώσεις πολιτών για την κοπή των δέντρων.

Οργάνωσης Μελών Αίγινας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Δελτίο Τύπου.
Το ακούσαμε και αυτό από το Δήμαρχο Αίγινας: ότι  η κινητοποίηση των πολιτών για την κοπή-κλάδεμα  των δέντρων είναι υποκινούμενη από πολιτικό χώρο (το ΣΥΡΙΖΑ), διότι στην δικαιολογημένη διαμαρτυρία  πολιτών, το Σάββατο 20-3-2021,  στην περιοχή  του ξενοδοχείου Μιράντα, παρευρέθηκαν ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Πατσακιός και ο Δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Ντελής.
Και δεν σταμάτησε μόνο εκεί, αλλά ολισθαίνοντας σε επικίνδυνα μονοπάτια, είπε ότι οι συγκεκριμένοι  πολίτες-μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προέτρεψαν τους συγκεντρωμένους πολίτες να σταθούν κάτω από τα δέντρα προκειμένου να εμποδίσουν τις εργασίες. Επειδή το παραπάνω γεγονός δε συνέβη ποτέ(ίσως θα ήταν ένα βολικό σενάριο για το Δήμαρχο) αναρωτιόμαστε γιατί  έφτασε στην παραπάνω δήλωση. Μήπως τον «τρόμαξε»  η καταγγελία μας στο Αστυνομικό τμήμα  για μια σειρά παραλείψεων στο συγκεκριμένο έργο (αδειοδοτήσεις, ελλιπή μέτρα προστασίας εργαζόμενων κ.λ.π.);
Τον ενημερώνουμε ότι  τα δέντρα δεν έχουν κομματική ταυτότητα, δεν είναι δεξιά, κεντρώα ή αριστερά   και η προστασία τους δεν είναι υπόθεση ενός  συγκεκριμένου  πολιτικού χώρου, αλλά όλου  του Αιγινήτικου λαού που «εμφορείται» από  αρχές και ευαισθησίες προστασίας του περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο  ζει καθημερινά. Οι πολίτες της Αίγινας είναι αυτοί που θα τα προστατέψουν  από ανεύθυνους Δημοτικούς άρχοντες, που χωρίς  σχέδιο, ευαισθησία και χωρίς τους ειδικούς για το θέμα,  εκτελούν εργασίες  κλαδέματος  αφήνοντας  πίσω τους  καταστροφή (άλλωστε  ο ίδιος ο Δήμαρχος ομολόγησε ότι  την επόμενη φορά θα χρειαστούμε και γεωπόνο-συνεργάτη για το κλάδεμα, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τώρα το κλάδεμα γινόταν στην τύχη).
Το ότι οι διαμαρτυρίες για την «καρατόμηση» των δέντρων έχουν την ομοθυμία όλων των  πολιτών  της Αίγινας,  για το Δήμαρχο του νησιού  δεν  σημαίνει  κάτι. Ας ανατρέξει λοιπόν στις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων στα Δημοτικά συμβούλια και στην οικονομική  επιτροπή, όπου όλες οι Δημοτικές παρατάξεις τάχτηκαν ομόφωνα κατά του συγκεκριμένου τρόπου κλαδέματος, χωρίς να ανήκουν πολιτικά στο ΣΥΡΙΖΑ.
Τον καλούμε να ανακαλέσει, όσον αφορά τις  ανυπόστατες δημόσιες συκοφαντικές δηλώσεις  του,  διαφορετικά  οι θιγόμενοι επιφυλάσσονται για  κάθε νόμιμό τους δικαίωμα.  
Αίγινα 22-3-2021

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png