ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας: Τιμή στους Ήρωες του 1821.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αίγινας : Τιμή στους Ήρωες του 1821. Δελτίο Τύπου.
Η επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι μεγάλη και διπλή γιορτή. Γιορτή της Πίστης και της Πατρίδας και περικλείει υπέρτατους συμβολισμούς. Οι πρόγονοι μας ύψωσαν την σημαία της Επανάστασης κι άρχισαν έναν γιγάντιο, άνισο και μακροχρόνιο αγώνα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία.
 
O εορτασμός της εθνικής μας επετείου, απαιτεί και θέτει σε εγρήγορση την εθνική μας συνείδηση και στέλνει μηνύματα ελευθερίας, ανεξαρτησίας και ενότητας. Ο επικός Αγώνας του 1821 α αποδεικνύει ταυτόχρονα και την ισχυρή θέληση ενός Έθνους που μπορεί να αλλάξει και να ορίσει την μοίρα του.
 
Ο φετινός εορτασμός είναι ιδιαίτερος γιατί συμπληρώνονται 200 χρόνια από την απελευθέρωσή μας από τον βάρβαρο τουρκικό ζυγό. Η μεγάλη αυτή επέτειος μας βρίσκει αντιμέτωπους με εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις και μας καλεί με σεβασμό να σταθούμε άξιοι συνεχιστές της εθνικής κληρονομιάς μας καταθέτοντας τις δημιουργικές δυνάμεις μας για την αναγέννηση της Πατρίδας μας.
 
Ορμώμενοι από τις στροφές του Εθνικού μας Ύμνου : «Από τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά…». Αντιλαμβανόμαστε την τεράστια ευθύνη που έχουμε για Εθνική Ανάταξη , Ανάπτυξη και Διεύρυνση.
 
Τώρα είναι η ώρα της υπευθυνότητας, της υπομονής και επιμονής, της εθνικής ομοψυχίας, της προστασίας και του σεβασμού των δημοκρατικών θεσμών.
 
Ενωμένοι, απαλλαγμένοι από τις αγκυλώσεις του χθες, μπορούμε να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιζόμαστε και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και τόλμη στις νέες προκλήσεις της εποχής .
 
Χρόνια πολλά στην Πατρίδα μας. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων. Τιμή στους Ήρωες του 1821.
 
Ο Πρόεδρος Τα Μέλη του Δ.Σ.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png