Δωρεάν η διανομή του ιστορικού λευκώματος "Η Αίγινα του Καποδίστρια" από το βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι" και το "Κέντρο Τύπου".


Δωρεάν θα διατείθεται από το βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι" και το "Κέντρο Τύπου" το ιστορικό λεύκωμα λεύκωμα, το οποίο παρουσιάζει πολύτιμα ντοκουμέντα, που στοιχειοθετούν τον ιστορικό ρόλο της Αίγινας ως τόπου εγκαθίδρυσης της πρώτης κυβέρνησης του νέου ελληνικού κράτους υπό τον Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια "Η Αίγινα του Καποδίστρια".

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από την Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, το ιστορικό λεύκωμα "Η Αίγινα του Καποδίστρια" που εξέδωσε η Επιτροπή του Δήμου Αίγινας "Αίγινα 2021", θα διατίθεται δωρεάν από το Κέντρο Τύπου Αίγινας και το βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι".

Υπενθυμίζουμε ότι το λεύκωμα εκδόθηκε με τη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων. Περιλαμβάνει σπάνια ντοκουμέντα από την εποχή της διακυβέρνησης της ελεύθερης Ελλάδας από τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον πρώτο κυβερνήτη της χώρας, που ορκίστηκε και εγκαταστάθηκε στην Αίγινα, την οποία κατέστησε έτσι Πρώτη Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png