Νικόλαος Μανωλάκος: Έκκληση για επιτάχυνση των εμβολιασμών στην Αίγινα.

Δελτίο Τύπου.
Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσε σήμερα 08/04/2021 Αναφορά, προς τους Υπουργούς Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, κοινοποιουμένη και στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, με θέμα : «Ψήφισμα του Δήμου Αιγίνης για την επιτάχυνση των εμβολιασμών»
Με την αναφορά τίθεται υπόψη, Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αίγινας, όπου ζητείται η ενεργός συνδρομή της Πολιτείας για την επιτάχυνση των εμβολιασμών των κατοίκων του νησιού.
Ο κ. Μανωλάκος ζήτησε, να αντιμετωπισθεί το αίτημα με την δέουσα προσοχή, ώστε να εξασφαλισθεί η διατήρηση του καλού επιπέδου ανοσίας του τοπικού πληθυσμού και να μπορέσει η Αίγινα, με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, να υποδεχθεί τους επισκέπτες με ασφάλεια.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς
Προς:
α) Τον Υπουργό Υγείας και
β) Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Κοινοποιουμένη και προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας
Θέμα: «Ψήφισμα του Δήμου Αιγίνης για την επιτάχυνση των εμβολιασμών»

Κύριοι Υπουργοί,
Θέτω υπόψιν σας το από 23/03/2021 Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αίγινας, με το οποίο καλεί την κυβέρνηση, τις αρμόδιες υπηρεσίες, το Κέντρο Συντονισμού του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Εμβολιασμών κατά της covid-19, να συνδράμουν ενεργά ώστε, παράλληλα με την προσπάθεια που ήδη καταβάλλεται στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού του, ώστε το συντομότερο δυνατόν να γίνει covid - free προορισμός και να ανοίξει με ασφάλεια και προοπτικές την τουριστική σεζόν.
Φρονώ κ. Υπουργοί, ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε το εν λόγω αίτημα με την δέουσα προσοχή και ευαισθησία, δεδομένου ότι η Αίγινα μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κρατηθεί σε καλό υγειονομικό επίπεδο και ο έγκαιρος μαζικός εμβολιασμός των κατοίκων της, θα εξασφαλίσει ένα καλό επίπεδο ανοσίας, που θα την καταστήσει ασφαλή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες και θα συμβάλει στην διατήρηση της εξαιρετικής  τουριστικής εικόνας της.

Ο Αναφέρων
Νικόλαος Μανωλάκος
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png