Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας. Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ 2021. Εξυπηρέτηση παραγωγών ΕΑΕ 2021.

Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Καθώς πλησιάζει η έναρξη των δηλώσεων ΟΣΔΕ για το έτος 2021, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους παραγωγούς που εξυπηρετούνται από το γραφείο μας για τους τρόπους διεκπεραίωσης της δήλωσής τους για το έτος 2021, στο πλαίσιο του στενού χρονικού πλαισίου, της σημερινής υγειονομικής κατάστασης, της αποφυγής μετάδοσης του COVID-19 και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παραγωγών και του προσωπικού.
Παρακαλούνται όσοι από τους δικαιούχους παραγωγούς δεν παρουσιάζουν αλλαγές στην ΕΑΕ 2021, να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μας υποβάλλοντας ενδιαφέρον για την υλοποίηση της φετινής τους δήλωσης καλλιέργειας από απόσταση, όπως έγινε και το έτος 2020.
Για τους παραγωγούς που έχουν αλλαγές στις αιτήσεις τους ή πρόκειται για νεοεισερχόμενους η εταιρία μας θα παρέχει εξυπηρέτηση μέσω φυσικής παρουσίας, αυστηρά και μόνο κατόπιν ραντεβού.
Η επεξεργασία και ολοκλήρωση των αιτημάτων θα πραγματοποιούνται όπως πάντα έγκαιρα και εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.
Η έναρξη της διαδικασίας από τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπολογίζεται στις 15-20/04/2021.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία NERCO Ν. ΧΛΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΜ στο τηλέφωνο 210 640 1347 και στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Δευτέρα- Παρασκευή, 9πμ έως 5μμ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png