Δελτίο Τύπου της τ. διοικούσας επιτροπής της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Π.Α. για την κατάθεση αγωγής.

Δελτίο Τύπου της τ. διοικούσας επιτροπής της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Π.Α.
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας στην Αίγινα, ύστερα από την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου στην συνεδρίασή του της 20/4/2021, για την εξέλιξη της αγωγής κατά δημοτικής συμβούλου Σαλπέα:
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ τ. ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Π.Α.
 
Προς το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ
Αίγινα, 26.03.2021.
Κύριε Δήμαρχε,
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι στις 08/03/2021 επιδόθηκε στην δημοτική σύμβουλο κα Αικατερίνη Σαλπέα-Στάθη ύστερα από την έγκληση για συκοφαντική μας δυσφήμιση και η αναλογούσα σχετική αγωγή για αποζημίωσή μας. Συνολικού ύψους ευρώ εκατό χιλιάδων (€ 100.000), λόγω ηθικής βλάβης και προσβολής προσωπικότητας.
Μετά τιμής,
Νεκταρία Τρανταφύλλου,
Παναγιώτα Χατζηαλεξιάδη,
Βασίλειος Λορέντζος.
 
Η έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση, ακολούθησε την εξής επιστολή προς το Δ.Σ., που αναγνώσθηκε μεγαλοφώνως στην συνεδρίασή του στις 4/3/2020:
 
Προς τον Δήμαρχο της Αίγινας και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αίγινας.
 
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλούμε να εισαγάγετε προς ανάγνωση και ενημέρωση των μελών του δημοτικού συμβουλίου και των δημοτών της Αίγινας, την κάτωθι επιστολή μας, στην προγραμματισμένη για τις 4 Μαρτίου συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αίγινας.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κυρίες και κύριοι.
Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αίγινας στις 10 Φεβρουαρίου 2020, η δημοτική σύμβουλος κ. Σαλπέα, αναφέρθηκε «στο πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας» και με βαρύτατους υπαινιγμούς και άμεσους αήθεις και αστήρικτους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς έθιξε τόσο την απελθούσα ιατρό κ. Π. Χατζηαλεξιάδη όσο και «συγκεκριμένους ανθρώπους».
Επειδή οι εκδηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε πραγματοποιήθηκαν από την Κοινωφελή Συνεταιριστική Επιχείρηση Πολιτών Αίγινας (ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ) με Α.ΓΕ.Μ.Κ.Ο. 000026103011, ΑΦΜ 997200715 ΔΟΥ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ, εποπτευόμενη θεσμικά νόμιμη κοινωφελή επιχείρηση,
Επειδή η ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ εκπροσωπείται και διοικείται από 3μελές εκλεγμένο προεδρείο και απαρτίζεται από μέλη πολίτες και δημότες της Αίγινας,
Ζητούμε από την δημοτική σύμβουλο κ. Σαλπέα:
1. να καταγγείλει στις δημόσιες εποπτικές και δικαστικές αρχές τα όσα στις 10/2/2020 ενώπιόν σας προφορικώς -και μαγνητοφωνήθηκαν και μαγνητοσκοπήθηκαν και αναμένεται να καθαρογραφούν- κατήγγειλε και καταμαρτύρησε,
2. να τεκμηριώσει την «παραγγελία στην Ταϋλάνδη» του πλωτού ασθενοφόρου,
3. να τεκμηριώσει πώς η ιατρός κ. Π. Χατζηαλεξιάδη «τα παίρνει (ενν. τα χρήματα) και φεύγει στο εξωτερικό».
Αναμένουμε σε εύλογο άμεσο χρονικό διάστημα τις συγκεκριμένες αυτές τεκμηριώσεις.
Άλλως, η δημοτική σύμβουλος κ. Σαλπέα θα υποστεί τις συνέπειες ενώπιον του Νόμου των όσων συκοφαντικών ψευδών ανερυθρίαστα διασπείρει.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
Μετά τιμής
Νεκταρία Τριανταφύλλου, πρόεδρος ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ
Παναγιώτα Χατζηαλεξιάδη, γραμματέας ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ
Βασίλειος Λορέντζος, ταμίας ΚΟΙΝΣΕΠΠΑ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png