Κατάθεση στεφάνου από την ΚΟ Αίγινας ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά.

ΚΟ Αίγινας ΚΚΕ. Δελτίο Τύπου.
Η Κ.Ο Αίγινας του Κ.Κ.Ε. θα πραγματοποιήσει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των εκτελεσμένων αγωνιστών και κομμουνιστών της Αίγινας το Σάββατο 1η Μάη στις 10.30.
Την μέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς του Σικάγου του 1886, της Θεσσαλονίκης του 1936, των 200 εκτελεσμένων της Καισαριανής του 1944 θα αποδώσουμε φόρο τιμής στους αλύγιστους της ταξικής πάλης, στους χιλιάδες κομμουνιστές και αγωνιστές που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν , εκτελέστηκαν από τους μηχανισμούς της αστικής τάξης τόσο στην Αίγινα όσο και σε άλλα κολαστήρια στην Ελλάδα.
Θα δώσουμε, για ακόμα μια φορά ,τη βαριά υπόσχεση ότι ο αγώνας τους δεν πήγε και δεν θα πάει χαμένος. Το ΚΚΕ μαζί με την ΚΝΕ σταθερά και αταλάντευτα με γερούς δεσμούς μέσα στην εργατική τάξη, στη νεολαία συνεχίζει τον αγώνα «για να γίνει ο λαός κυρίαρχος του πλούτου που παράγεται, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο».
Η 1η Μάη έρχεται από το παρελθόν αλλά δείχνει το δρόμο για το μέλλον!
Το βαρύ της φορτίο βρίσκει δικαίωση στις καθημερινές μάχες των εργαζομένων και του λαού για το δικό τους δίκιο, στη μεγάλη υπόθεση του αγώνα για την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς.
 
ΥΓ Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία μας από τον κορωνοιο όπως μάσκες και αποστάσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png