Ευχαριστήρια επιστολή του νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος" προς την κ. Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου και το "Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου".

Νοσοκομείο Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος". Δελτίο Τύπου.
O Γενικός  Επόπτης  του  Νοσοκομείου Αιγίνης « Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ », Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, κ.κ. Εφραίμ, ο Πρόεδρος Αρχιμ. π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης, ως και άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ,   λίαν ευγνωμόνως εκφράζουν τις  ευχαριστίες τους προς την  ερίτιμον κ. Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου και το «ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»,  για την νέα ευγενή χορηγία  τους,  στην   Μονάδα Αυξημένης  Φροντίδας  του Ιδρύματός μας  Ιατρικομηχανολογικού εξοπλισμού προηγμένης τεχνολογίας .   
Η  ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΕΡΓΕΤΙΣ του Νοσοκομείου μας, κ.Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου,  με την αφειδώλευτη αυτή προσφορά της - εν μέσω πανδημίας και ψυχικής ερημίας -  διατρανώνει τον εσωτερικό της πλούτο, το μεγαλείο της ψυχής της, την  ποιότητα και το ήθος του χαρακτήρος της και αναδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία της και τον σεβασμό της προς την κοινωνία και την ανθρώπινη ζωή, προς τον πόνο των δοκιμαζομένων ασθενούντων αδελφών μας, αλλά και το αδιάκοπο, θερμό και συγκινητικό  ενδιαφέρον της προς το Ίδρυμά μας και το νησί μας .
Με την θυσιαστική αυτήν αγάπη της και αρωγή της, συγχρονίζει τα βήματά της με τις δικές μας προσπάθειες διαρκούς βελτίωσης και εκσυγχρονισμού της παροχής  υψηλής ιατρικής φροντίδας για την διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας,  επισφραγίζοντας την επί εκατό συνεχόμενα έτη (1921-2021) προσφορά του Ιδρύματός μας με θυσίες ζωής και περιουσιών και αφοσίωση στην υπηρεσία του πάσχοντος αδελφού μας.
Με τη Δωρεά της αυτήν συνεχίζει τις συγκινητικές και, κατ’ επανάληψιν, δωρεές του πολυφιλήτου συζύγου της, αειμνήστου καπετάν Βασίλη, προς το Ίδρυμά μας, δικαιώνει τους ευγενείς πόθους και τα όνειρά του και, συνάμα, ευφραίνει την ψυχή του στις αυλές του Κυρίου μας.        
Την ευχαριστούμε θερμά εκ βαθέων και ευχόμεθα, όπως ο  Παντεπόπτης Κύριός μας, δια πρεσβειών των Προστατών του Ιδρύματός μας Αγίων  Διονυσίου και Νεκταρίου, αυξάνει και πληθύνει τα έργα της  και  ανταποδίδει εκατονταπλασίονα τον μισθό των δωρεών της στην ίδια και την οικογένεια της.  Και δεόμεθα στον Πανοικτίρμονα Κύριον, όπως η νέα αυτή ευεργεσία της συνοδεύει ευφρόσυνα την ψυχή τού αειμνήστου συζύγου της καπετάν Βασίλη «ἐν χώρᾳ ζώντων καί δικαίων» στον εύδιο λιμένα του Παραδείσου.                                                                
                                                             
Μετά   πολλών Ευχαριστιών
Ο Γενικός Επόπτης,
Ο Πρόεδρος
& άπαντα τα Μέλη του Δ.Σ.  του Νοσοκομείου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png