Δελτίο Τύπου του Φίλιππου Τζίτζη για τη λειτουργία του παιδικού σταθμού στον Κοντό.

Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Ύστερα από αίτημά μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας πάνω από τέσσερεις φορές, ύστερα από αιτήματα πολλών συνάδελφων στο  Δ.Σ.  Αίγινας επισκεφτήκαμε το Σάββατο 15-05-2021 τον παιδικό σταθμό στο Κοντό Αίγινας για να ενημερωθούμε από τον κ. Θεριανό Στυλιανό για την πορεία των μικρών επισκευών ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του σταθμού.
Θέληση όλων μας διοίκησης και αντιπολίτευσης πιστεύουμε και ελπίζουμε είναι να ανοίξει το συντομότερο ο παιδικός βρεφονηπιακός σταθμός στο Κοντό.
Οι όποιες μικροεπισκευές πρέπει να  τελειώσουν σύντομα και να παραδοθεί ο σταθμός στους κατοίκους της Αίγινας ένας από τους καλύτερους παιδικούς σταθμούς στο Λεκανοπέδιο Αττικής.
Το Σάββατο 15-05-2021 συμμετείχε στην ενημέρωση –αίτημα για επίσπευση του έργου- ο πρώην Δήμαρχος κ. Μούρτζης Δημήτριος, ο κ. Μεθενίτης Παντελής , ο κ. Ντελής Αντώνης, η κ. Φανή Κομίνιαδη, ο εντεταλμένος του Δήμου Αίγινας στον παιδικό σταθμό κ. Θεριανός Στυλιανός και ο Τζίτζης Φίλιππος.  Για την ιστορία το έργο ξεκίνησε επί θητείας Δημητρίου Μούρτζη και το οικόπεδο του έργου παραχωρήθηκε στο Δήμο Αίγινας από την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου επί θητείας Γεωργίου Τζίτζη.

Φίλιππος Τζίτζης
Επικεφαλής παράταξης Ώρα Συνεργασίας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png