Ευχαριστήρια επιστολή από την Πρόεδρο της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη προς τον Προέδρο της Επιτροπής "Αίγινα 2021" Μανώλη Κοττάκη.

Επιτροπή "Αίγινα 2021". Δελτίο Τύπου.

Αγαπητέ Μανώλη,

Με μεγάλη χαρά, βρέθηκα ξανά στην Αίγινα, για ένα σπουδαίο γεγονός, τα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής των Ελλήνων, «Το Κυβερνείο της Αίγινας υποδέχεται και πάλι τον Ιωάννη Καποδίστρια».

Η φιλοξενία της έκθεσης στην Αίγινα, στην Επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση, υπογραμμίζει, με τον πιο συμβολικό τρόπο, το σπουδαίο ρόλο του νησιού, στη σύσταση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.

Η Επιτροπή τιμά τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας με το Νομισματικό της Πρόγραμμα, και ευχαριστεί την Αίγινα, για τον ενεργό ρόλο της στην Εθνική μας Επέτειο.

Συγχαρητήρια στην Επιτροπή «Αίγινα 2021» για τα εγκαίνια της έκθεσης και για την προσπάθεια ανάδειξης της μοναδικότητας και της ιστορικής σημασίας του νησιού, μαζί με τις ευχαριστίες μου, για ακόμα μια φιλοξενία, σε αυτόν τον όμορφο τόπο.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Με εκτίμηση & φιλία,

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png