Δημοσία Βιβλιοθήκη Αίγινας. Σταδιακή επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης. Οδηγίες προς το κοινό για το τμήμα της δανειστικής συλλογής.

Δημοσία Βιβλιοθήκη Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Σταδιακή επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης. Οδηγίες προς το κοινό για το τμήμα της δανειστικής συλλογής.

  1. Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. ΔΙα/Γ.Π.οικ. 31950/2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2141/22-5-21) και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η προσέλευση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες, θα γίνεται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο.
  2. Ο δανεισμός καθώς και οι επιστροφές δανεισμένων βιβλίων θα πραγματοποιούνται για τους εγγεγραμμένους αναγνώστες της Δ.Β. Αίγινας με αποστολή email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στον αριθμό 22970 22626. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε τα αιτήματά σας να υποβάλλονται 1 εργάσιμη ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα επίσκεψης.
  3. Κατά την είσοδό σας στον χώρο της βιβλιοθήκης πρέπει υποχρεωτικά να απολυμάνετε τα χέρια σας με την χρήση αντισηπτικού υγρού.
  4. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.
  5. Καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας σας με τον αρμόδιο υπάλληλο, απαιτείται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ σας.
  6. Η παραλαβή και επιστροφή των βιβλίων θα γίνεται στον αύλειο χώρο της βιβλιοθήκης. Δεν επιτρέπεται η περιήγηση στα ράφια. Σημειώνεται ότι τα βιβλία που έρχονται σε επαφή με το κοινό παραμένουν υποχρεωτικά 72 ώρες σε καραντίνα.
  7. Δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από τον έναν αναγνώστη στον άλλο, χωρίς την μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του υλικού (72 ώρες).
  8. Εκτός από τις υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής βιβλίων, τόσο οι χώροι των αναγνωστηρίων όσο και των δημόσιων ηλεκτρονικών υπολογιστών παραμένουν κλειστοί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png