Φίλιππος Τζίτζης. Παλαιότητα σχολείων και άμεσες επιδιορθώσεις.

Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Θα ήθελα να μας ενημερώσετε ποιες ενέργειες έχετε κάνει για την επικινδυνότητα της παλιάς λιθόχτιστης πτέρυγας του 1ου Δημοτικού Σχολείου  Αίγινας και την μόνωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας;
Υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού μελών της σχολικής ενότητας του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας εξαιτίας σοβαρών διαπιστωμένων φθορών.
Υπάρχει έκθεση επικινδυνότητας από την γενική διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών. Υπάρχουν δεκάδες αναφορές και διαμαρτυρίες από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Υπάρχουν ανησυχίες από τους διευθυντές των σχολείων. Υπάρχουν γραπτές και προφορικές ερωτήσεις από πολλούς συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους στο Δήμο Αίγινας.
Ειδικά στο 1ο δημοτικό σχολειό Αίγινας που θα στεγαστεί και το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ σε ένα χώρο που χρειάζεται άμεση επιδιόρθωση, άμεση παρέμβαση.
Επιτέλους κ. Ζορμπά, κ. Θεριανέ οριοθετήστε σωστά τις προτεραιότητες του Δήμου Αίγινας, οριοθετείστε πρώτα τα ουσιώδη, πρώτα τα αναγκαία, πρώτα τα σοβαρά και προχωρήστε γρήγορα στη μελέτη για τα σχολεία μας  αφού υπάρχει εγκεκριμένη πίστωση 250. 000 Ευρώ στο Φιλόδημος ΙΙ.  


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού Ώρα Συνεργασίας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png