Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος από την Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας.

Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μέλη και φίλοι της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της οργάνωσής μας παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Κολώνας.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Πειραιά.
Φίλες και φίλοι,
Η προστασία του περιβάλλοντος, για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποτελεί προϋπόθεση για το αύριο των κοινωνιών μας και για την αντιμετώπιση κρίσεων, όπως η πρόσφατη πανδημική. Επιτάσσει την ισορροπία των οικοσυστημάτων και τη συμβίωση του ανθρώπου - και της ανάπτυξης - με το περιβάλλον. Για να επιτευχθεί αυτό όμως χρειάζεται μία «πράσινη επανάσταση» στον τρόπο παραγωγής και κατανάλωσης, καθώς και διανομής του παραγόμενου πλούτου προκειμένου να καταπολεμηθούν οι ανισότητες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png