Παναγιώτης Χατζηπέρος: "Η αλήθεια για την Λεούσιο Εκκλησιαστική Στέγη της Αίγινας".

Παναγιώτης Χατζηπέρος. Δελτίο Τύπου.
Η αλήθεια για την Λεούσιο Εκκλησιαστική Στέγη της Αίγινας.  Πολιτικός Πολιτισμός και Πατούλης είναι έννοιες ασυμβίβαστες κι ασύμβατες.
Προ μηνών ήταν το λιμάνι του Πόρου, ο ηλεκτροφωτισμός της Λεωφόρου Αιαντείου και το δίκτυο βιολογικού Παλουκίων της Σαλαμίνας, προ ημερών ο Υποθαλάσσιος Αγωγός Υδροδότησης της Αίγινας από την Σαλαμίνα, και το τελευταίο κατόρθωμα η επισκευή κι αναβάθμιση της Λεουσίου Εκκλησιαστικής Στέγης της Αίγινας.

Όλα έργα προγραμματισμένα, μελετημένα, ενταγμένα, χρηματοδοτημένα και δημοπρατημένα από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή της Ρ. Δούρου.

ΟΛΑ αυτά τα έργα παρουσιάζονται στ' αλλεπάλληλα, σε ρυθμό καταιγίδας, δελτία τύπου του Γ. Πατούλη, σαν έργα αμιγώς δικά του.
Αυτό αποδεικνύει την ΕΝΔΙΑ οράματος-προγράμματος-σχεδιασμού της Περ. Αρχής Πατούλη.

Ενδεικτικά για το τελευταίο αυτό και τόσο σημαντικό έργο για την μέριμνα των πολιτών της τρίτης ηλικίας, η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της τότε Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου και του Μητροπολίτη Ύδρας-Σπετσών -Τροιζηνίας - Αίγινας κυρίου Εφραίμ υπογράφηκε στις 10/08/18 που λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων ξεκινάει τώρα, όπως και πάρα πολλά άλλα έργα.

Κοινή επωδός όλων αυτών των Δ. Τύπου η λέξη "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ" . Ναι συνεχίζουν το δικό μας έργο, όπου το κάνουν χωρίς βέβαια να το αναφέρουν πουθενά.

Αυτό βέβαια που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα μετ' από σχεδόν δύο χρόνια, είναι κάποιο δικό του έργο κι απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να δούμε.

Οι πολίτες ΞΕΡΟΥΝ πολύ καλά ποιοι δούλεψαν, σχεδίασαν, χρηματοδότησαν, ειδικά για την Αίγινα, έργα πάνω από 70 εκ. Ευρώ και δυσανασχετούν έντονα για την κοροιδία,

Παναγιώτης Χατζηπέρος.
Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png